Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randin a lány nem köszöni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randin a lány nem köszöni meg a kávét amire meghívtam akkor nem vagyok inkorrekt ha többet nem is keresem?

Figyelt kérdés
2017. márc. 12. 18:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
15%

Szép eufémizmus az "illemszabály" a "kötelezően ő fizet és kapja be, ha nem tetszik"-re.

2017. márc. 12. 18:51
 12/26 anonim ***** válasza:
61%
Kicsit túlérzékeny vagy kérdező, de alapvetően egyetértek veled.
2017. márc. 12. 18:58
 13/26 anonim ***** válasza:
46%
Én inkább kétszer-háromszor köszönök meg mindent, mint egyszer sem, de el tudom képzelni, hogy zavarban volt, máson járt az esze, stb.
2017. márc. 12. 18:59
 14/26 anonim ***** válasza:
De amúgy ha megköszönte volna, sem kötelező keresned, és nem vagy inkorrekt, ha részedről ennyi volt az ismerkedés.
2017. márc. 12. 19:00
 15/26 anonim ***** válasza:
91%
Én azért megpróbálnék még egy randit, ha ezen kívül,hogy nem köszönt meg egy kávét, minden rendben volt, aztán csak kiderülne,hogy milyen lányról is van szó, zavarában nem köszönget meg dolgokat,vagy úgy gondolja magáról,hogy neki minden alanyi jogon ingyen és bérmentve jár. Mondjuk én személy szerint nem foglalkoznék azzal egy randin,hogy most megköszöni e a nő azt a pár száz forintos két korty kávét,jobban érdekelne,hogy vajon lesz e folytatása a dolognak, illetve érdemes e folytatni.
2017. márc. 12. 19:00
 16/26 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy gondolom, hogy ha egyébként szimpatikus lenne, meg jól sikerült volna a randi, akkor nem biztos, hogy ezen agyalnál.
2017. márc. 12. 19:01
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom.. Én az estét szoktam megköszönni, így külön a fogyasztást még sosem köszöntem meg. Egyszer volt, hogy kaptam egy szál rózsát, azt külön megköszöntem, de most egy kávén ennyit rugdalózni...?
2017. márc. 12. 21:17
 18/26 anonim ***** válasza:
Bár az is igaz, hogy mindig előveszem én is a tárcámat fizetéskor, vagy egyértelművé teszem, hogy állni akarom a felét. Más kérdés, hogy még egyetlen esetben sem fogadta el soha senki.
2017. márc. 12. 21:18
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

De mikortól tűnik el a "mindent fizessen csak a férfiállat" dolog? Vajon eltűnik-e egyátalán? Vagy fizessen amíg tud, aztán ha nem tud akkor jöhet a következő(?)

2017. márc. 12. 21:19
 20/26 anonim ***** válasza:
Nézd, neked nyilván nagyon fáj az élet, te tudod, miért, ki bántott. De nem kell másra kivetíteni a saját nyomorodat. Én a férfiakat nem "állatnak" nézem, és mindig korrekt voltam mindegyikkel. Még azzal is, amelyik átb**tt, felületetett, nem vett komolyan.. Hány meg hány férfit csőbe húzhattam volna, miután link alaknak bizonyult, de azokkal se voltam szemét. Úgyhogy nem én vagyok a jó alany a világfájdalmad elviselésére.
2017. márc. 12. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!