Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt jó ötlet lenne megtenni? Fiúk ti mit szólnátok ehhez?
Szóval van egy fiú,aki tetszik,de már régóta.Arra gondoltam hogy,ha legközelebb látom a suliban(holnap), akkor beszélek vele négyszemközt és elmondom neki,hogy tetszik nekem és hogy megakarom ismerni.
Mert már meguntam hogy csak nézegetem,és róla álmodozok.Szeretnék összejönni vele.
szerintem ne, ki fog használni!
a pasi dolga a kezdeményezés!
En orulnek neki, azt ne mond, hogy tetszik neked csak, hogy meg akarod ismerni... esetleg egy seta delutan vagy iesmi :P
15f
Menj oda hozzá és mondd el az érzéseidet! Hidd el, nyitott lapokkal sokkal egyszerűbb és jobb játszani, mert így nem kell álmokat dédelgetned. Ha tudtára adod hogy tetszik, ő is egyenes választ ad majd. Remélhetőleg a jobbikat :)
15/f
milyen hülye pesti szokás ez, h "menj, mond el az érzéseidet, minden csak jobb lesz tőle" ??!
semmi nem lesz jobb, hidd el, max megijeszted a pasit, és el fog kerülni mindenhol, vagypedig kihasznál, h megd*ghasson...
ez sajnos így igaz. haverkodj vele, szerintem inkább éreztetsd vele, hogy tetszik, többet akarsz tőle, és ha kölcsönös lépni fog őő is, de ha nem a barátság még megmaradhat.
sok sikert! :)
Szerintem se mondd el neki. Tényleg csak kihasználna. Vagy elmenekülne... :D
Hívd el valahova és csak éreztesd vele, de nehogy elmondd, hogy tetszik neked.
Amúgy ez a barátság dolog annyira abszurd. Ha egyszer tetszik az illetőnek a másik, abból barátság már úgyse lesz, ha más sem lehet, mert mindig csak reménykedne. Utálom, ha valaki azt mondja "legyünk barátok"... :DD
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!