Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet egy vacsi meghívás? Fiúk, ti mit szólnátok hozzá?
A mostani párommal majdnem 3 hónapja vagyunk együtt. Szeretjük egymást (én 24, ő 29). Gondoltam, hogy ettől függetlenül meghívom vacsorázni hozzánk, amolyan randi féleség lenne :). Mivel már volt nálunk párszor, ezért ez nem lenne neki újdonság a dolog. Valami egyedi, itthon készített 3 fogásos vacsira gondoltam. Mit javasoltok, mit készítsek, annak tudatában, hogy a csontos húsokat nem igazán szereti, de a sütit imádja?
u.i: nagyon szeret velem lenni és a családoddmal, de ez a vacsi csak kettőnknek szól.
Ez így 3 hónap után sztem nagyon jó program, és ha még nem volt ilyen közös saját készítésű vacsi, akkor sztem pont időszerű is.
Én imádnám! Tutira befőzöd vele magad a szívébe!
Szerintem könnyű előételt, vagy csak valami könnyű levest, akár gyümölcslevest csinálj (amire mondjuk lehet habot nyomni!! Az sztem izgi.
Fő fogásban vmi hús legyen azért, valami cuppogós, szaftos.
3-nak megteszi egy somlói, egy gesztenyepüré, egy fagyikehely öntettel, kis alkohollal, habbal, mazsolával, hm?? ugye érzed az irányt?
Pár gyakorlati tanács:
- Nagyon ne vidd túlzásba a ok kajával, nehogy túlságosan elnehezüljetek, mert akkor félő, hogy elmarad utána a szex és egy nagy alvás lesz belőle
- Gyertyafény és kellemes aláfestőzene legyen
- Szülőket távolítsd el otthonról! Vagy valahogy ártalmatlanítsd, hogy ne lábatlankodjanak a közelben.
Üdv, Zed
Bakker! Jól van egyenek csak a szüleid is, szépen elteszed neki egy ételhordóba a részüket, aztán menjenek isten hírivel! Vagy ha ez nem jó nekik, akkor kajáljanak belőle korábban, de nehogy már odaüljenek mellétek a gyertyafénybe!
Ennyire legyenek már önállóak, meg ti is!
A barátod meg micsoda? Fényevő???
Vacsorázni csak szokott, nem? Akkor mit nem szeret benne, ha azt sem tudja még, hogy mit főzöl? Vagy fél veled kettesben kultúráltan vacsorázni? nem tud késsel-villával enni, csak a mekiben félkézzel hambit majszolni?
De nem erőszak a disznótor!
Én szívesen elmegyek hozzád a vacsidra helyette!
Nem lehet, hogy esetleg azért nem akarja ezt a programot, mert tudja, hogy a szüleitektől nem tudnátok békében, kettesben végigvinni?
Na kitaláltam egy annál sokkalta gonoszabb dolgot. :)
Elmentünk az itteni Kínai Étterembe, zuhogó esőben. Így a szülőket teljesen kizártuk, mi is jól éreztük magunkat és amikor elindultunk haza, a nap is kisütött. :)
Sajna a duhajkodás elmaradt, mert mert pont tegnap reggel jött meg, így azt jövö7re halasztjuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!