Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti szoktatok a lányok helyett fizetni randin, vagy úgy az igazi, ha felesbe fizettek?
Hát én nem vártam el a barátomtól, de már az első randin érdekesen alakult a dolog. Egy étterembe mentünk, a pincérnek eszébe se jutott h felesben fizetnénk. Konkrétan mikor a számlát kértük, odadugta az orra elé és esélyem se volt megszólalni h nem így terveztük.
Mikor kijöttünk, megkérdeztem h mennyivel tartozok, azt mondta h ha nem akarom megbántani, csak szépen megköszönöm.
Később is felmerült a ki mennyit és mit fizet kérdése, de akkor már azt kaptam meg, h ha nagyon fizetni akarok, majd lerendezzük a tartozásom természetben
Szerintem ez ember és habitusfüggő, amit meg is lehet beszélni
Én mindig felajánlottam, hogy fizetem a saját részem. Eddig egy fiú élt vele, többi sértőnek érezte. Engem egyik se zavart. Most már annyit keresek, hogy egy kávéra, ha szimpi a srác minden további nélkül meghívnám és nem érezném gáznak.
25L
Ott is hagynám ha ő hívna meg és nekem kéne fizetnem, vagy azt mondaná előre, hogy fizessük felesben.
Nem akarok ingyenélni senkin, magamtól szólok, hogy felesben fizessük, még akkor is ha ragaszkodik hozzá, hogy ő fizesse az egészet.
A szándék és a gesztus sok mindent elárul. 25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!