Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok ti szoktatok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti szoktatok a lányok helyett fizetni randin, vagy úgy az igazi, ha felesbe fizettek?

Figyelt kérdés

2017. márc. 10. 15:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én kifizetem, mert ha nem akkor tudom hogy a lány csórónak tart és kevesebb esély van új randira. Úgy lenne korrekt, ha mindenki a sajátját fizeti, de hát ez van csak a női egyenjogúság számít, a férfi kussoljon ha valami nem tetszik neki, mert különben egy anyámasszonykatonája rinyagép.
2017. márc. 10. 17:04
 12/25 anonim ***** válasza:

én fizetni szoktama randit és a kapcsolatban is

24F

2017. márc. 10. 17:24
 13/25 A kérdező kommentje:
Ádám rólad nem is gondoltam volna mást 😁
2017. márc. 10. 17:25
 14/25 anonim ***** válasza:
Én nőként csak akkor fizettem "randin" amikor már együtt éltünk. Addig sosem.
2017. márc. 10. 19:10
 15/25 anonim ***** válasza:
49%

:D

Ilyenkor bezzeg ti nők! vagytok... ti nem fizettek... mert nektek nem kell fizetni, mert alapból a férfi fizet, mert így illik...de mosogatás, takarítás meg egyebek az alap, ugye? Mivel mi is koszolunk, mi is takarítsunk ugyanúgy...akkor ilyenkor nem kéne nektek is fizetni?

Képmutató satrafák :D :D :D

2017. márc. 10. 19:13
 16/25 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van #15!
2017. márc. 10. 19:20
 17/25 A kérdező kommentje:

Dik. Ti se vagytok nőgyűlölők.

Ha nem dolgoznak, akkor nyilvánvalóan eltakarítanak otthon, de mivel ha dolgozok, ezért arra nincs mar energiam, ezért osztjuk el a házimunkát. Meg ha dolgozok, akkor nyilvánvalóan közös kassza van, akkor meg együtt fizetjük. Hol a probléma??? Nem értem

2017. márc. 10. 19:28
 18/25 anonim ***** válasza:
38%

Akkor a randi árát is simán el lehetne osztani nem?

Persze... egyenjogúság meg tisztelet meg stb...

Addig nyomatjátok ezeket a hülyeségeket, amíg nektek érdeketek...

De, ha nektek kell fizetni vagy tenni valamit, akkor már mi vagyunk a nőgyűlölők...

Szánalmas p-...ák

2017. márc. 10. 19:31
 19/25 A kérdező kommentje:

Hat mivel alt pár évvel idősebb pasijaim voltak, ezért en meg nem dolgoztam, akkor hogyan fizethetnem en a randit?

Miert nem tudod te fizetni, ha átlagban amúgy is több a fizud?

2017. márc. 10. 19:36
 20/25 anonim válasza:

fiutol fugg.

pl van olyan szituacio hogy a fiu csak erdekbol talalkozik a lannyal hogy le huzza a penzed.

De ha komoly a szandek akkor csak a fiu mert sokan el szegyelnek magukat ha a lany fiyet...

1lanyok; te egy fiura pazarolnal penzt ha nem is erdekel,,,,

2LAnyok; fiu lennel arra koltened a penzed aki eerdeke es tetszik

2017. márc. 10. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!