Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány (nő) az ötödik randin vallotta be, hogy van egy nagyon rossz házassága - és 4 gyerek. Ti mit tennétek?
Naívan azt hittem, hogy végre, 32 évesen megtaláltam az igazit egy 35 éves szépség személyében. Igazából fel sem tűnt semmi (max annyi, hogy valamiért este sose tudtunk beszélgetni), az ötödik randin rákérdeztem pár dologra, köztük, hogy végül is egyedül lakik-e? És akkor szemlesütve bevallotta, hogy a férjével meg a 4 gyerekkel.
És hogy eddig nem merte elmondani, hogy el ne veszítsen engem. De ki akar lépni a kapcsolatból, csak a gyerekek miatt nem tudja mi legyen.
Mi legyen? Végül is elhallgatott előlem egy nagyon fontos tényt, aminek ismeretében bele sem mentem volna a dologba. Ti mit tennétek?
Lépj le.
1. A nő nem játszott nyílt lapokkal, ha nem kérdezel rá, nem mondja el soha??? Ez azért nem elhanyagolható tényező egy kezdődő párkapcsolat céljából...
2. A nő még házas, ha rossz is a kapcsolata, talán váljon el, mielőtt randizgat vagy ezt az energiát fektesse abba, hogy rendbetegye a szar házasságát
3. A legkisebb gyerek 1 éves. Nem valószínű, hogy utána romlott meg ennyire a viszonyuk, tehát képes volt még egy gyereket beleszülni a rossz kapcsolatába...
Ezek után menekülj...
TL;DR --> Kuka.
A hazudozás eleve kizáró ok szerintem.
A 4 gyerek eleve kizáró ok szerintem.
Az, hogy neked már aligha fog szülni 35 évesen 4 kölökkel, kizáró ok szerintem.
Nem is túl okos szegény, mivel nem tudom mit gondolt az egész elején, hogy mi lesz ennek a vége. Rabolta az idődet feleslegesen. Sorolhatnám még, hogy miért ne. Bármennyire is jó fej szerintem kerüld el messzire, mert most feltehetően azt a verzióját látod, amivel anno a férjét is behálózta.
Én egyszer összejöttem egy nős, kisgyerekes férfival, akit kizárólag a gyerek tartott az asszony mellett, de értem a világ végére is eljött volna. Gondolom, kitalálod, mi lett a sztori vége...
32 éves vagy, annyi egyedülálló nő szaladgál az utcán, gyakorlatilag csak ki kell választanod a neked megfelelőt. Minek neked házas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!