Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatalabb lányok (18-22)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb lányok (18-22) nektek felkeltené ez az érdeklődéseteket?

Figyelt kérdés

Szóval annyiról van szó, hogy ha látnátok egy jóképű/helyes fiút -mondjuk szép kreol bőr, nagy kék szemek, modellnek is beillő arcszerkezet es mellette látszana, hogy feszül rajta a pulcsi tehát szép izmosabb teste is lehet valószínüleg- ahogy ül mondjuk egy parkba vagy egy padon és a tavaszi napsütésbe olvasgat mondjuk egy könyvet vagy egy verses közetet? És ahogy elhaladnátok mellette felnézne ti összenéztek és rátok mosolyogna?

Szóval ez tetszene nektek? Felkeltené az érdeklődésetek jobban mint az átlagosabb fiúk? Örülnétek ennek?

Csak elméleti kérdés kiváncsi vagyok :)

2017. márc. 9. 16:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%

Nem mindegy az neked, hogy én miért nem szeretem a kék szemet? Szerintem az én dolgom és én bajom, nem? :)

Leírtam őszintén a véleményem, ha neked nem tetszik vagy másnak, lepontoztok és olvastok tovább.

Szerintem nem volt benne semmi bunkóság amúgy, ha neked az volt, te bajod... Ennyi. :)

2017. márc. 9. 16:45
 12/18 anonim ***** válasza:
54%
Nekem se jon be a kek szem, attol meg mert sokaknak van. A zoldet szeretem, ritkabb esetben a barnat, ezutan jon a kek.
2017. márc. 9. 16:46
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
leírás alapján jól nézhetsz ki, valószínűleg nagyon meglepne és kicsit zavarba jönnék, és visszamosolyognék. Viszont én az átlagos lányok közé tartozom, szóval gondolom nem nekem villantanád modellnek is beillő arcszerkezeteddel a mosolyt :P
2017. márc. 9. 18:06
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem váltana mi semmi hatást, nem lenne az esetem.

Kreol bőrszín nem tetszik, se az arcszőrzet,

az izmos pasik nem jönnek be.

2017. márc. 9. 19:22
 15/18 anonim ***** válasza:
70%

11!

Ha egy idegen emberre ilyenek az első reakcióid, hogy "b'zis", "kiráz tőle a hideg" stb akkor az szerintem bunkó. Persze ezeket csak gondolod, de akkor is. Elgondolkodtam, hogy vajon amikor megyek az utcán, vajon hány ember könyvel el b'zinak, undorítónak, "nem igazi férfi"-nek... kicsit szomorú ez szerintem, de persze igazad van, az én bajom.

2017. márc. 9. 19:56
 16/18 anonim ***** válasza:
45%

#15!

#11-nek igaza van... ne játszd itt a mártírt...

Te hány nőt/férfit ítélsz el az utcán menve, hogy dagadt/vékony/kövér/kismellű/nagymellű vagy, hogy csúnya az arca, jaj nem a mai divat szerint öltözik stb.... hű biztos gazdag, hogy ilyen csaja van....

Neked is van olyan dolog, ami tetszik a másikon, vagy épp nem, ahogy #11-nek is, vagy nekem vagy bárki másnak.

(Ebből vagy az jön le, hogy te is kék szemű vagy, vagy vékony testalkatú fiúcska, mai "divatos" hajjal egyebek... az nekem is b..is, ne haragudj, de sok lánynak az is bejön. Nem tetszhet mindenki, mindenkinek... Fogadd el!)

Ne álszentkedjünk! ;)

2017. márc. 10. 07:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Persze, nem tetszhet mindenki mindenkinek, csak nekem ezek a kifejezések erősek. Ezt nevezik rosszindulatnak, szerintem. Lehet, hogy meglepő, de én gondolatban sem szoktam szidni idegen embereket. Könyörgöm, egy kék szemű embertől kiráz a hideg? Nem túlzás ez egy kicsit? Ha neked ez normális, arra nem tudok mit mondani.
2017. márc. 10. 13:23
 18/18 anonim ***** válasza:

"Te hány nőt/férfit ítélsz el az utcán"

Na ez szerintem elég jól megmutatja a mentalitás beli különbséget. Senkit nem ítélek el a külseje alapján.

2017. márc. 10. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!