Felkeltené az érdeklődéseteket ez a történet? Esetleg olvasnátok tovább? Lent kifejtem.
Sziasztok !
A történet tömören, egy 18 éves lányt szemszögéből: Miután magához tér, kétszáz társával együtt, egy terembe zárva, megtudja, hogy az elkövetkezendőkben nem lesz más feladatuk, mint túlélni. Nincsenek szabályok, bármit megtehetnek a cél érdekében. Egyetlen biztos pontot kapnak csupán, az egyik elrabolt zsebében lévő vörös kártya vezetői szerephez juttatja tulajdonosát.Arra , hogy miért , és hogyan kerültek ide, nem kapnak választ.
A völgy ahol ezentúl lakni kényszerülnek, végtelen erdőkkel tarkított, és csak egy biztos pont van, ahol táborozhatnak, egy több kisebb nagyobb faépületből álló egység. Itt játszódik majd a történet. A lány, Emily hamar komoly szerephez jut majd, hisz kiderül, hogy ő az egyetlen a táborban, aki ért a gyógyításhoz, doktor édesanyja révén. A főnök, akit a vörös kártya kiemelt a sorból, jó választásnak bizonyul, remek vezető, aki ezt tudja is magáról. A lányok a kegyeit keresik, hiszen nem csakhogy nagyon jóképű,de korlátlan hatalma is van, a fiúk pedig a köreihez akarnak tartozni, bekerülni a harcosok közé. Emily-t viszont keretek közé szorítja, nem akarja kockáztatni ugyanis az egyetlen gyógyítójuk elvesztését. Ez komoly konfliktusokhoz vezet kettejük között. Emily gyűlöli a fiút, de azt az érzést még jobban gyűlöli, hogy talán szeretni is tudná.
A kezdeti hitetlenséget felváltja a túlélésért folytatott küzdelem, hiszen akik a légvégéig kitartanak, hazamehetnek. Emily szeme előtt is csak ez a cél lebeg, de az út hosszú és tele van hatalmi harcokkal, szövetségekkel és ármányokkal, szerelemmel és halállal.
Fontos szerephez jut majd a mindennapi túlélésért folytatott küzdelem, a vadászatok, az újabb és újabb veszélyek és ellenségek, valamint a táboron belüli viszonyok.
Tízen, huszonéves korosztálynak íródna, lesznek benne 18+ os jelentek is. Talán lányokhoz szólna majd jobban, már csak azért is mert a főszereplő lány.:) De szeretném teleszőni izgalmakkal, fordulatokkal, hogy akár srácok is élvezettel olvashassák, nem csöpögős tinirománcnak szánom.
Egy blogot szeretnék indítani, de nagyon érdekelne a Ti véleményetek! Ha bármilyen kérdés felmerül, azonnal válaszolok.
Előre is köszönöm a véleményeket, építő kritikákat ! :)
Fú nagyon szépen köszönöm a válaszod!! Nagyon boldoggá tettél evvel a pár sorral, de bevallom őszintén, több megírt könyvből, filmből is merítettem ötletet, kiemeltem egy egy szálat, átdolgoztam őket, a saját ízlésemre, de így az ötletet nem merném teljesen sajátomnak nevezni.
Mindent meg fogok tenni az ügy érdekében, és mindenképp jelzem majd itt is, ha elindul a blog !
Köszönöm szépen még egyszer a válaszod !:)
Építő kritikát írok,ne sértődj meg.
Őszintén szólva az alapok jó de aztán belekerült minden sablon ami egy jó sztorit tinicsöpögéssé silányít: a "nagyonjóképű meg domináns fiú", ,a "csendes,okos csaj",a kettejük vitája amiből persze szerelem lesz..
A tinilányoknak akik ugyanazt a történetet 10 féle köntösben megeszik,tökéletes lesz.
De a srácokat ezzel inkább taszítod.
Ha egy komorabb,felnőtt,Trónok-harca hangulatba ültetnéd akkor sokkal jobb lenne.
Na ez betalált, a legnagyobb dilemmámat fogalmaztad meg!
A sztori ami miatt igazából elkezdem írni a blogot, ugyanis tényleg a tini sablonnal dolgozik, így azért hatot rendesen az én történetemre is, és koromból adódóan engem leköt az ilyesmi valamint úgy érzem, talán kicsit könnyebben is tudnám írni.
Viszont, a Trónok harcás, jóval komolyabb vonulaton is elgondolkoztam, hiszen a kedven sorozatom, imádom a hangulatát, és biztosan komolyabb történet kerekedhetne belőle, de nem hiszem, hogy elég ügyesen tudnám írni.
Így valószínűleg megpróbálom majd még kiküszöbölni a sablonos részleteket és a lehető legkevesebb "nyáladzást" (:D) belevinni.
Köszönöm szépen az építő megjegyzéseidet, így tudom, hogy tényleg valósak a gondjaim a sztorival, és megpróbálom majd kijavítani őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!