Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki hogy lassan 25 évesen még nemvolt barátnőm?
Figyelt kérdés
hamarosan betöltöm a 25. életévemet, de még nemvolt rendes párkapcsolatom, egyetlen egy barátnőm volt 18 évesen, azis csak pár napig, csók kézenfogva járás volt vele és ennyi. Sokan lenéznek emiatt, és eléggé égő dolognak tartják ezt az egészet a környezetemben, miért ? Amúgy kinézetre átlagos vagyok, és nemvagyok gazdag.2017. márc. 7. 02:45
2/6 anonim válasza:
Azzal ne törődj, hogy mások mit gondolnak erről, mert van sajnálatos módon manapság az a férfikaszt, akiből nem kér egyetlen nő sem.
Foglalkozz olyan dolgokkal inkább amik érdekelnek és aminek van is értelme, ezen kívül nyilván.
3/6 anonim válasza:
Ha kinézetre átlagos vagy (magasság, arc, alkat), akkor nem értem miért nem volt még eddig b.nőd. Azt a pár napos kapcsolatot kellett volna megragadnod és a dolgok közepébe vetned magadat. Elárulnád, hogy miért volt ilyen tiszavirág életű az a szerelem? El sem tudom képzelni, hogy lehet egy kapcsolat pár napos, de az vszeg nem is volt az csak pici összeborulás.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen átlagos vagyok kinézetre, 180 centi magas, azért volt olyan rövid az a kapcsolatom mert a lánynak nemvoltam megfelelő, más volt az érdeklődésünk stb.
2017. márc. 12. 00:48
6/6 anonim válasza:
Nekem nem ciki, neked az? Ne mások véleménye alapján éld az életed, mert nagyon megszenveded! Idegenek véleménye nem érdekel, barátaim pedig nem hoznak kellemetlen helyzetbe, hiszen megválogatom őket. Másik dolog, miért kell bárkinek tudnia róla, hogy nem volt barátnőd? Kapcsolat és szex téma szerintem magánügy, nem kellene mindenkinek kiteregetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!