Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így akkor ennyi? Ez nem tiszteletlenség?
Volt egy pasi, aki régen udvarolt nekem, nagyon durván, egyéb okok miatt nem jöttünk össze. Eltelt azóta közel 2 év, elmentem vele találkozni, előtte megbeszéltük, de a találkozásunknál közönyös volt, végig míg beszéltem a telefonját nyomkodta, netezett, nem hívott el sehova, semmi. Majd lerázott, hogy hívja 8kor egy külföldi barátja, és minden este 8kor szoktak beszélni. Mondom hát jó, akkor hazamegyek. És úgy ennyi. Jól érzem, hogy lett neki más aki jócskán jobban érdekli, és csak egy ilyen kényszertalálkozó volt a mienk?
32N, Ő 41 FFI
Szerintem csak nem érdekelted mint nő végül. És nem merte a szemedbe mondani. Azért nem normális hogy a telefonját nyomkodta melletted.
Nekem anno az ex barátnőm csinálta ezt a kapcsolatunk végén. Eljött és telefon elő wifi közelbe és meg tépte a hajamat, hogy még is mit művel.
Felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!