Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti sokat güriztek hogy összehozzatok egy randit Tinderen?
2016 májusban vettem egy új telefont (a régi már ötéves volt) és akkor mentem fel Tinderre. 2016-ban 6 lánnyal dugtam onnan, idén 2017-ben pedig 1-gyel.
Ez mellett kb olyan 20 lánnyal randiztam onnan és 1-2 naponta van egy matchem a vidéki nagyvárosban, ahol lakom.
Engem is nagyon zavar, amikor egy lány mindenféle hülyeségekre hivatkozva húzná és húzná az időt.
Én dolgozom 8 órában, haza szoktam járni a szülővárosmoba a családomhoz, barátokkal találkozom, elvégzem a mindennapi teendőket és mégis egy héten akár több napon is ráérnék esténként egy 2-3 órás randira. Nem tudom az a lány mit csinálhat, aki azt mondja hogy "Bocs, a következő tíz napban nekem nem lesz jó".
Amikor felsőfokú nyelvvizsgára készültem, még akkor is volt a vizsga előtt három nappal egy randim egy lánnyal. Az emberek ennyire nem tudják beosztani az idejüket vagy mindig csak kifogásokat keresnek?
Aki nem tud tényleg találkozni egy héten belül (és most még kedves is voltam, hogy ilyen sokat mondtam), azokat hagyd a fenébe. Akikkel végül én voltam, azok mind olyan lányok voltak, akik ráértek találkozni 3-4 napon belül ahhoz képest, hogy felhoztam a dolgot.
25/F
Ronda/átlagos férfiként szerintem közel esélytelen a Tinder is, ahogy az összes társkereső. Élőben talán van valamennyi kisugárzásod amivel tudsz hódítani, de sajnos arra sincs sok esély.
Szóval nem, nagyon hamar rájöttem, hogy felesleges olyan busz után futni ami csak jópasi falván áll meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!