Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem volt szégyen hogy a randin a srácra rájött a hasmenés?
Biológia óráról nem kellett volna lógni!
Gondolod, hogy 15 perc alatt leér, és még meg is barnul? IQ bajnok. Szerintem csak a szokásos "tisztaságú" volt a wc, mint általában az ilyen helyeken, és a srácnak semmi köze hozzá. De csak jobban jár, ha szakítasz vele, szóval ne aggódj!
Nem a hasmenés volt a gáz, hanem hogy konkrétan még azon is fosott, hogy érzed-e az "aromát"... :D
Ne legyél vele ennyire szigorú, lehet legközelebb te cifrázod ki valahol a wc-t!
Azok a foltok másoktól is származhattak.
Én legelső alkalommal barátomnál olyan cifrafosást kaptam, hogy képtelen voltam egyáltalán hazamenni. A végén már kínomban röhögtem, hogy azért hozzá jöttem ide, mert otthon ezt sz..ar lenne takarítani.
Mindketten röhögtünk, hogy ilyen sz.r első átjövős randink még sose volt. És egyéb sz.ros poénok.
4 éve vagyunk együtt. Ő vhogy túllépett ezen. Azóta neki is volt már hasmenése.
Ennyit rólad.
lehet felírta a nevetek kezdőbetűjét egy szívbe...
milyen romantikus, mint a fába vésett szív <3
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!