Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat, egy év múlva. Miért csinálja? Mi ebben a logika?
Lassan egy éve kezdődött... Mindkettőnk számára nagyon jól sikerült egyéjszakás kaland után mindketten akartunk egymástól még több szexet. Csak neki párkapcsolata kezdett alakulni mással, ezért nem folytattuk. Hónapok múlva rámírt, hogy nem jött össze neki az a kapcsolat, szeretné velem folytatni a kötetlen szexet. 1-2 hétig nem értünk rá, utána azt mondta ledoktorál és utána folytathatjuk. Akkor 4 hónapig kellett várnom. Én is komoly szakon vagyok, rendszeresen előfordul, hogy 2 hónapig nem pasizom emiatt. Maradjunk annyiban, hogy ez hihető. Végre végzett, most az a baja, hogy sokat kell dolgoznia, fáradt, nem is lehet tudnia előre, hogy melyik nap hány órakor végez.
Az egyéjszakás kalandunk dacára ő nem csajozós és nem is igazán érdekli őt a szex. Inkább komoly, stréber, karrierista. Az egyéjszakás kalandba is én "rángattam bele".
Miután a munka volt a kifogása, megírtam neki, hogy nyugodtan vallja be, ha mégsem akarja, nem történik semmi. Azt írta továbrra is akarja.
Talonban tart, ez így neki nagyon kényelmes. Lesz még ebből valami?
Ebben a helyzetben nem birok másokkal is ismerkedni. Ez a srác húzza az időmet. Túlságosan tetszik nekem ő ahhoz, hogy lemondjak róla. "Mi van, ha 1 hét múlva tényleg akarja." :(
Persze az is megfordult a fejemben, hogy a másik lánnyal mégsem ért véget a kapcsolata. Vagy most harmadikkal kezd újat. Nem tudom, mert korrektnek ismertem őt meg és másik lányra sehol nem utal semmi.
Én L22, ő F24
Úgy képzelitek az új partnerrel való ismerkedésem, hogy randizom valakivel és rájövök, hogy egymáshoz valóak vagyunk, majd párkapcsolatba kezdünk.
Én viszont ismerem magam, hogy ez nálam nem így megy. A másik srácban is biztos találnék valami hibát, amiért nem egyértelműen akarok vele párkapcsolatot. Eddig senkivel sem akartam egyértelműen, ilyen vagyok. Meg hasonlítgatnám melyikükkel adhatunk többet egymásnak, mert a kötetlen szexnek és a függetlenségnek is vannak előnyei. Erről sem akarok mindig lemondani.
,,te megismersz valakit akivel jarni kezdesz, kit erdekel hogy par honapja dugtal valakivel"
bárcsak így lenne! jönnének a problémák, ha együtt járnánk és a bonyodalmak... azon filoznék visszamenjek-e a régi fiúhoz, mert könnyű csak a jó részt kivenni egy kapcsolatból :/
"Úgy képzelitek az új partnerrel való ismerkedésem, hogy randizom valakivel és rájövök, hogy egymáshoz valóak vagyunk, majd párkapcsolatba kezdünk. "
Nem, de ha szimpi már először, vagy harmadjára, akkor mivel a kis dolgos 1 éjszakás tényleg CSAK szex, így nem akarok vele találkozni. Így van ez.
Ez nagyon gyér részedről, ne haragudj meg! Nem rosszindulatból mondom, de Te nagyon-nagyon nem akarod beismerni saját magad előtt sem. Írd le egy papírra mi szól amellett, hogy erre a pasira várjál, és írd le mi, hogy egy új pasival ismerkedj. vagy csak a szexkapcsiddal mi a pozitív meg mi a negatív. Aztán csak olvasd vissza.
Amikor más pasikban hibát találsz, és valaki máshoz jelen esetben a csak szexelni akarokhoz hasonlítgatod, akkor ott nagyon más van mint egy laza du...gjunk kapcsolat. Komolyan! Ne tagadd már, legalább magadnak ne!
"Túlságosan tetszik nekem ő ahhoz, hogy lemondjak róla. "Mi van, ha 1 hét múlva tényleg akarja." :( "
Ezt írtad a leírásban!Vedd már észre
És mielőtt kifogásolnád az utolsót, hozzáteszem, hogy csak egy szex alapján nem mondhatod, hogy olyan frenetikus volt, hogy csak vele akarsz mégis a megromlott kapcsid közben menni, vagy utána. Akkor ott már érzelmi kötődés van.
De szerintem nem fogunk szót érteni akár hányszor írok, úgyhogy mindegy.
Egy átlag, lehet Te nem vagy az átlag, én sem, de ez nálam így megy. ->Nem gondolkodom arra, hogy várjak e egy pasira csak a SZEX miatt.Ha elgondolkodom rajta " várjak-e" egy pasira,akkor tuti hogy érzek iránta valamit.
Ez volt az utolsó, nem erőltetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!