Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat, egy év múlva. Miért csinálja? Mi ebben a logika?
Lassan egy éve kezdődött... Mindkettőnk számára nagyon jól sikerült egyéjszakás kaland után mindketten akartunk egymástól még több szexet. Csak neki párkapcsolata kezdett alakulni mással, ezért nem folytattuk. Hónapok múlva rámírt, hogy nem jött össze neki az a kapcsolat, szeretné velem folytatni a kötetlen szexet. 1-2 hétig nem értünk rá, utána azt mondta ledoktorál és utána folytathatjuk. Akkor 4 hónapig kellett várnom. Én is komoly szakon vagyok, rendszeresen előfordul, hogy 2 hónapig nem pasizom emiatt. Maradjunk annyiban, hogy ez hihető. Végre végzett, most az a baja, hogy sokat kell dolgoznia, fáradt, nem is lehet tudnia előre, hogy melyik nap hány órakor végez.
Az egyéjszakás kalandunk dacára ő nem csajozós és nem is igazán érdekli őt a szex. Inkább komoly, stréber, karrierista. Az egyéjszakás kalandba is én "rángattam bele".
Miután a munka volt a kifogása, megírtam neki, hogy nyugodtan vallja be, ha mégsem akarja, nem történik semmi. Azt írta továbrra is akarja.
Talonban tart, ez így neki nagyon kényelmes. Lesz még ebből valami?
Ebben a helyzetben nem birok másokkal is ismerkedni. Ez a srác húzza az időmet. Túlságosan tetszik nekem ő ahhoz, hogy lemondjak róla. "Mi van, ha 1 hét múlva tényleg akarja." :(
Persze az is megfordult a fejemben, hogy a másik lánnyal mégsem ért véget a kapcsolata. Vagy most harmadikkal kezd újat. Nem tudom, mert korrektnek ismertem őt meg és másik lányra sehol nem utal semmi.
Én L22, ő F24
Te most arra vársz, hogy mikor óhajt lefeküdni veled.Ez az alázás, hogy nem látod, hogy még azt sem akarja????
Keress mást, mert ez gáz.
12-es hagyjad úgysem fogja fel,hogy mennyire gáz. Hagyjuk hagy szenvedjen.
Aki,hülye az az is marad!
"Akkor 4 honapig kellett varnom."
Ez a gaz. Ulsz es varod a csudaf.aszt akinek epp volt jobb.
Konkrétan megmondta hogy veled csak szexet akar,viszont ehhez képest mással komoly kapcsolatba kezd(ahogy azzal is akivel végül nem jött össze).Még ha nem mondta volna ki, hogy te csak arra vagy jó, hogy néha-néha összejárjatok.
Az ember nem akkor szokta nem korrektnek tartani más pasival kezdeni,ha a leendő laza kapcsolata iránt többet is érez?Mert egyébként miért ne. Tehát te többet érzel, de elfogadod, hogy csak lazára vagy neki jó? Nem sértésként kérdem, hanem hogy ha Te teszed fel magadnak ezeket,akkor mi a válasz.
Ez így nem túl bíztató.De sose tudni. Ha van türelmed akkor minden rajtad áll.
Írtam fentebb, hogy az egyéjszakásba én "rángattam őt bele", én kezdeményeztem, én akartam tőle csak szexet. Ez persze tetszett neki.
Szintén írtam, hogy az új fiúval szemben lenne szemétség. Gondolj bele, úgy randizom valakivel, hogy lezáratlan ügyem van és esélyes, hogy párhuzamosan szexelek mással... milyen lenne a randipartnerem háta mögött, szóval ilyet nem játszom. :D
Másik szexkapcsolat pedig nem keresek, egyszerre 1 elég abból, ha az az 1 működik.
"Írtam fentebb, hogy az egyéjszakásba én "rángattam őt bele", én kezdeményeztem, én akartam tőle csak szexet. Ez persze tetszett neki."
Olvastam akkor is, de mivel akkor is idézőjelbe tetted, ezért ezt nem vettem komolyan. Hisz nem tudsz belerángatni valakit valamibe,amit ő nem akar.De ha valakit csak szexbe rángatsz,akkor az érzelmileg nem jelent elvileg túl sokat. Tehát nem rágódnál most ezen az egészen, hogy mi lesz? Hacsak Te senki mással nem akarsz szexelni mostanában csak vele, de azért az is elmondd valamit..
"Szintén írtam, hogy az új fiúval szemben lenne szemétség. Gondolj bele, úgy randizom valakivel, hogy lezáratlan ügyem van és esélyes, hogy párhuzamosan szexelek mással..."
Ezt is értettem. Tegyük fel másik pasival randizol és tetszik, akkor is az lenne a gondolatod, hogy ezzel a sráccal kalandba bonyolódj? Mert ha igen, akkor nem csak egy egyéjszakásba akarod "belerángatni".Ha meg nem, akkor ???
Nem lehet hogy magadat sem érted?Vagy csak teljesen máshogy gondolkodunk.Az is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!