Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek normális az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az hogy első randín elvárja a pasi hogy lefekűdjetek?

Figyelt kérdés
30 éves és azt mondta ő így szokta mert ebből megtudja fog e műkődni a komoly kapcsolat.. Nyílván lerázztam és még engem nézett hülyének.Ti mit szólnátok egy ílyen helyzethez?
2017. febr. 28. 13:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
#19: Bocs, nem fejtettem ki :-P Nem mondom senkinek, hogy elvárom! Mindig magától jött a dolog és a partner is mindig akarta! Én elérem ;-) Az, hogy magamban úgy gondolom, hogy ez a normális, az más kérdés :-P (#10 voltam)
2017. febr. 28. 18:31
 22/28 anonim ***** válasza:

Az igazság az, hogy nem árt ha az elején kiderül, jó-e együtt a szex.

Írtam, második randin lefeküdtem párommal, de megvolt a vonzalom.

Felnőttként már máshogy vélekedünk a szexről, tudjuk, hogy egy nagyon fontos része a kapcsolatnak, de mint írtam, a szemembe ez bunkóság, férfiatlan.Egy igazi, magabiztos férfinek erre nincs szüksége, eléri máshogy a nőnél.

2017. febr. 28. 19:17
 23/28 anonim ***** válasza:

Nekem kicsit zsarolásnak tűnik ez a szöveg, ezzel mintha azt mondaná, "ha most lefekszel velem akkor kapsz még esélyt, hogy több legyen köztünk, ha meg nem, az a te hibád lesz"

- mi az, hogy ő így szokta? :D

Akinek ennyit jelent a szex, vagyis csak a szex jelenti a mindent, az az ember nekem nem szimpatikus és nem sok bizalmat érdemel. Gondolom kötődni sem nagyon tud maximum szexuálisan valakihez. Ez meg a legtöbb nőnek nem elég.

Ráadásul a gyakorlatban az első alkalom még csak nem is a legnagyobb durranás szokott lenni, mert közös hullámhosszra akkor juttok, mikor megismeritek a másik testét lelkét, habár nyilván lelki dolgok ebben az esetben nem sokat számítanak a srácból kiindulva. :D

Szóval, ritka az eset ami a filmekben is látunk spontán vad ruhaszaggató szexet, ahol izzik körülöttük a levegő.

Komolytalan gyerek ez, jól tetted, hogy lepasszoltad.

2017. febr. 28. 20:06
 24/28 anonim ***** válasza:
Ez attól függ mit csináltok, ha étterembe mentek, akkor abba már benne van az esti együttlét is, ha csak sétáltok a parkban vagy fagyiztok stb. akkor nem elvárás.
2017. febr. 28. 23:26
 25/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt így kijelenteni hatalmas bunkóság, nem csoda, hogy offoltad a srácot, teljesen megértem.

DE!

Ha bejön a srác a csajnak, akkor az első vagy a második randin úgyis megtörténik a szex. Ezen nincs mit szépíteni, egyszerűen ha működik a kémia, könnyen az ágyban találhatja magát az ember a másikkal. Tapasztalat, ráadásul több nőismerősöm is alátámasztotta.

2017. márc. 1. 01:20
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy exem, akiért első pillantásra meg voltam zavarodva, de tényleg nem láttam a nedvesedésemtől, annyira kívántam. Onnantól, hogy szó volt arról, hogy bejövünk egymásnak, még két hónapig nem volt szex. Egyszerűen szenzációs volt minden, még az érintésétől is majd' elélveztem. Aztán volt olyan, akivel elsőre együtt voltam, és nyomába nem ért, pedig vonzó volt ő is.. Csak nem volt idő, hogy felhúzzuk egymást. Én azt gondolom, a szex bensőséges dolog. Nem csinálom olyannal, akit életemben egyszer láttam még.
2017. márc. 1. 08:04
 27/28 anonim ***** válasza:

# 21: De azt írtad, ha nincs szex az első, vagy második randin, akkor nincs folytatás...

Pedig lehet, hogy az adott nő számára csak fokozatosan épül ki a bizalom, hosszabb idő után épülnek le a gátlások... mondjuk mert megerőszakolták.

2017. márc. 1. 08:49
 28/28 anonim ***** válasza:

NEm kell ehhez erőszak.

De ugyan miért kell elvárás legyen, (vagy akár normálisnak mondható) hogy valaki egy tökéletesen ismeretlen embernek kiszolgáltassa magát?

2017. márc. 1. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!