Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek normális az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az hogy első randín elvárja a pasi hogy lefekűdjetek?

Figyelt kérdés
30 éves és azt mondta ő így szokta mert ebből megtudja fog e műkődni a komoly kapcsolat.. Nyílván lerázztam és még engem nézett hülyének.Ti mit szólnátok egy ílyen helyzethez?
2017. febr. 28. 13:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem felnőtt emberek között már elég gyakori, hogy egy jól sikerült randi az ágyban végződik, de ennek nem elvárásra kell működni, hanem spontán alakul így... ha valakinél azt éreztem, hogy egyértelműen az a cél, hogy a randi az ágyában végződjön (pl. direkt a lakása közelébe szervezte a randit, vagy célozgatott a végkimenetelre), akkor felejtős volt. Nyűgözzön le annyira, hogy magamtól essek ki a bugyimból! :)

Szerintem az első randis szex alapvetően nem zárja ki a későbbi komoly kapcsolat kialakulásának esélyét (volt már hosszú távú kapcsolatom, ami első randis szexszel indult).

Ugyanakkor jólesik, ha a férfi annak ellenére, hogy akár meg is kaphatna, fut még egy tiszteletkört. Amikor a párommal összejöttünk, nagyon nagyot nőtt a szememben azzal, hogy direkt úgy szervezte az első (összejövésünk utáni második) randinkat, hogy fel se merülhessen a szex, inkább a "romantikára" helyezte a hangsúlyt, annak ellenére, hogy egy percig sem titkolta, hogy mennyire kíván (nem is nagyon tudta volna titkolni, egyértelmű fizikai megnyilvánulása volt :) ).

2017. febr. 28. 13:33
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez pont olyan mint amikor az en 28eves "pasim" lehuzta az agybeli teljesitmenyemet (1.szex) mert nem elveztem orditva mint az elottem levo csaja. Ha ELVARJA hogy ugy mukodjon minden mint ahogy Ő megszokta,akkor keressen olyan balekot aki elhiszi h ebbol lemerheto egy kapcsolat jovobeni komolysaga. Valojaban udvarlas nelkuli szexet akar es majd Ő (!!!) eldonti h atmentel-e a rostan....
2017. febr. 28. 13:40
 13/28 anonim ***** válasza:
54%
Jó ide feljönni. :) olvasgatni milyen elképesztő kimagyarázásokat találnak ki egyesek, hogy a bugyiba bejussanak.
2017. febr. 28. 13:40
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
#10-es vagyok, le lehet pontozni, de a tapasztalat szerint a korombéli nők is így gondolkodnak ;-) Legalább is eddig mindegyiknek természetes volt, mindenféle erőlködés nélkül :-P
2017. febr. 28. 13:41
 15/28 anonim ***** válasza:
49%
Első randin szex? Randit el is lehet hagyni.
2017. febr. 28. 13:52
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig rosszul jöttem ki a dologból(2 alkalom), mikor már első randin lefeküdtem a sráccal. Utána már nem akart ismerkedni, kb minden csak arról szólt, hogy mikor d.ugunk már megint. Én meg úgy éreztem magam mint valami szexuális tárgy, vagy ribizli. Ha már huzamosabb ideje ismerjük egymást, és úgy jövünk össze, az persze más, de alapból most már nem megyek bele ilyesmibe.
2017. febr. 28. 13:58
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

32 éves nőként válaszolok.Számomra mindig is központi szerepet játszott a szex, pár éve meg még jobban.

Első randi is végződhet szexszel, de igy kijelenteni bunkóság.Nyűgözzön le annyira, hogy én saját magamtól akarjam.

Nem vagyok híve a futunk még egy kört dolognak, második randin lefeküdtem párommal, köszönjük, azóta is együtt élünk.

Ott szúrta el Kérdező a férfi(?) a dolgot, hogy igy mondta.Én a helyedben pont ez miatt nem terveznék vele semmi komolyat, és ezek után már csak azért se feküdnék le vele.

2017. febr. 28. 14:19
 18/28 anonim ***** válasza:
77%
Már bocs, de a jó szexhez szerintem kell egy vonzódás és a másik ismerete, az meg sokszor nincs meg az első randin... az első randin én csak azt döntöm el, hogy lesz-e második, olyan pasival még nem találkoztam, akire ráugrottam volna...nekem a vonzalomhoz idő kell.
2017. febr. 28. 15:55
 19/28 anonim ***** válasza:
61%

# 10: Nem az első (második) randin történő szexszel van a gond, hanem azzal, hogy elvárod.

Ez igazi férfi nem ELVÁRJA, hanem ELÉRI, hogy a nő is akarjon vele szexelni.

2017. febr. 28. 16:20
 20/28 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Azt kellett volna válaszold, túl kicsi vagy, nem csak ott, hanem mindenhol, így esélytelen.
2017. febr. 28. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!