Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy félek az első találkozótól?
1,5 hónappal ezelőtt ismertem meg egy srácot. Nagyon sokban hasonlítunk, hasonló az elképzelésünk az életről a fontos dolgokról. Nagyon is passzolunk egymáshoz. Nem telik el úgy nap, hogy ne beszéljünk.
Most hétvégén megejtjük a találkozót, de félek. Mi van ha nem tetszem neki, nem olyannak képzelt el, mint amilyen vagyok. Nem vagyok egy 10/10 csaj, átlagosnak mondanám magam. Látott rólam jobb, kevésbé előnyös képet is, szóval tudja milyen vagyok úgy igazából.
Egyik nap, azt mondta, hogy én vagyok neki az a lány akit eddig kereset.
És talán emiatt is félek, hogy ha nem úgy alakul minden megszűnik. Nem szeretném elveszíteni, fontossá vált a számomra és tudom jól, hogy én is a számára.
Hogyan győzzem le a félelmemet?
Látott rólad jobb és kevésbé jó képeket is, tetszel neki így is, ráadásul nagyon sok mindenben hasonlítotok. Szerintem ne félj a találkozástól, pontosan olyan leszel számára amilyennek gondol :)
Arról nem is beszélve, hogyha ennyire egy hullámhosszon vagytok akkor nem feltétlen csak a külső fog számítani.
Én is voltam már hasonló helyzetben, és a fiúnak jobban tetszettem élőben mint képeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!