Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális, hogy félek az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy félek az első találkozótól?

Figyelt kérdés

1,5 hónappal ezelőtt ismertem meg egy srácot. Nagyon sokban hasonlítunk, hasonló az elképzelésünk az életről a fontos dolgokról. Nagyon is passzolunk egymáshoz. Nem telik el úgy nap, hogy ne beszéljünk.

Most hétvégén megejtjük a találkozót, de félek. Mi van ha nem tetszem neki, nem olyannak képzelt el, mint amilyen vagyok. Nem vagyok egy 10/10 csaj, átlagosnak mondanám magam. Látott rólam jobb, kevésbé előnyös képet is, szóval tudja milyen vagyok úgy igazából.

Egyik nap, azt mondta, hogy én vagyok neki az a lány akit eddig kereset.

És talán emiatt is félek, hogy ha nem úgy alakul minden megszűnik. Nem szeretném elveszíteni, fontossá vált a számomra és tudom jól, hogy én is a számára.

Hogyan győzzem le a félelmemet?

2016. nov. 7. 16:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Látott rólad jobb és kevésbé jó képeket is, tetszel neki így is, ráadásul nagyon sok mindenben hasonlítotok. Szerintem ne félj a találkozástól, pontosan olyan leszel számára amilyennek gondol :)

Arról nem is beszélve, hogyha ennyire egy hullámhosszon vagytok akkor nem feltétlen csak a külső fog számítani.

Én is voltam már hasonló helyzetben, és a fiúnak jobban tetszettem élőben mint képeket :)

2016. nov. 7. 16:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Normális, bár felesleges parázni. Látott már rólad képeket, beszélgettek majd minden nap, bejöttök egymásnak. Mi a gond? Add önmagad! Érezd jól magad az a fő!!
2016. nov. 7. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!