Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin ha az egyik nem akar alkoholt inni, akkor a másik se igyon? Mit gondolsz?
Ne legyen hamis képe rólad, később visszaüthet.
Úgy viselkedj, öltözz-egyél-igyál ahogyan máskor is szoktál.
Ez butaság... miért ne igyon az akinek van kedve hozzá, persze ne részegedjen le, de szerintem ihat.
Bár más kérdés, hogy ha a randipartnerem nem iszik, akkor én sem szívesen iszom, de ha ő iszik, nem ítélem el érte.
Az vagyok, aki nem iszik.
Nem várom el, legalább látom, mire számíthatok. Ha elvan egy sörrel egész este, oké, ha egymás után dobja be a feleseket, nem.
Meg érdekelne, hogy mire kell a pia. Ha én terápiával kezelt szorongással nem "tompítom" a valóságot, kicsit érdekes, hogy neki kell.
Alapvetően sikeresnek tartom magam a lányoknál, szóval nem általában problémázom.
De volt már ilyenekben részem, hogy
-a lány kocsival jött és nyilván nem ivott; úgyhogy ő kért egy pina coládát alkoholmentesen, én pedig egy bloody mary-t dupla vodkával
-ugyanígy másik alkalom, a lány szintén kocsival volt; ő ivott egy pohár gyümölcslevet, én egy pohár bort
Mindkétszer több óráig üldögéltünk az italok mellett, szóval szó sem volt arról hogy vedeltem volna. Pont úgy szoktam, hogy egy pohár bármilyen alkohol mellett elüldögélek egy-két órát simán. De azt éreztem ez is közre játszik abban, hogy én alkoholt ittam, ők meg nem, hogy másnap messengeren (természetesen nem személyesen, a randi végén) szóltak, hogy "nem vagyunk egyformák, ez nem fog működni..."
---
Köszi az eddigi válaszokat mind!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!