Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha randira, azért megyek régi telefonnal, és átlagos nem márkás cuccokba, hogy leszűrjem mennyire felszínes az illető?
A régi telefon, egy nokia 5110.
Ha érdekes fejet vág, esetleg megjegyzést tesz rá, vagy kinevet, akkor ezzel az jön le, hogy nem érdemes vele foglalkozni, és nem vesztek sokat, ha nem lesz folytatás.
Azért van különbség a
nagyon gáz - normális, átlagos - nagyzolós
cuccok között és te a nagyon gáz formát hozod.
Hehe, ezen jót nevettem :) (Nekem is van egy 5110-es csak meghalt a töltője :(
Nézd, amikor a párommal először randiztam 2012-ben, volt egy kicsi, ócska Sony telefonja. Szakítottunk, azóta eltelt pár év, újra össze jöttünk és még mindig az a kicsi ócska telefonja van. Csak a fél kijelzője működik, nincs hátlapja :D Most már szentimentalizmusból használja, mert, hogy annyi mindent megéltek ketten :D Időközben lett egy céges telefonja, de a kicsi ócska Sony addig lesz vele, amíg ki nem purcan.
2012-ben sem zavart a telefonja minősége, és most sem. Nekem is van egy kicsi ócska nem okos Sonym, néha hetekig azt használom, mert elegem van az okos telokból, fb-ból, a zsebben hordható hírekből.
Engem sosem ezek a külsőségek motiváltak. Ha jól tudtam beszélgetni a partnereimmel, volt közös hobbink, elképzelésünk akkor felőlem galambpostájuk is lehetett volna.
Öltőködésben sem a márka érdekel, hanem az, hogy ne legyen szakadt, koszos, nagyon elnyűtt a ruha.
Pont, hogy a nagyon divatolós pasiktól ráz ki a hideg. Volt szerencsém kettőhöz is, és nagyon nem jöttünk ki jól. Kicsit hülyén éreztem magam mellettük az erdőlánya életfelfogásommal.
Szóval valamilyen szinten jó, valamilyen szinten rossz amit csinálsz. Mert ha bele szaladsz egy egyszerű lányba, akit nem érdekelnek ezek,-vagy egy olyanba mint a barátnőm, aki imádja a régi retró cuccokat, a pasijával is azért jöttek össze mert a régi telokról órákig tudnak beszélni műszaki nyelven- szóval lehet, hogy pont az egyszerűséged tetszene meg, aztán kiderül az x-dik randin, hogy Pradaban jársz és szipiszupi okos telokkal zsonglőrködsz, akkor átverve érezhető magát, és csalódott lesz.
Pont, mint a pasik a push up melltartókkal és a kiló sminkkel rendelkező lányok esetében.
Mikor először randiztam a párommal, akkor valami ősrégi vacak telefonja volt, az is valami nokia, a márkára már nem emlékszem.
Én pont akkoriban váltottam butáról okostelefonra (nem a legújabbra, de minőségire, telefont mindig hosszú-hosszú évekre veszek).
Ha jól emlékszem, halálra cikiztem a srácot a "butatelefon" miatt, nem azért, mert hogy pénzéhes ribi lennék, hanem mert tényleg marha viccesen festett egymás mellett a két telefon (koncertes randi volt, végig az enyémmel fotózott), az övé ilyen kis ütött-kopott volt meg minden. :) Nyilván azért használta, mert jóféle volt, simán túlélte a legvadabb bulikat is, őt meg akkor még nem hozta lázba az állandó online lét.
Szóval annak ellenére, hogy poénból végigcikiztem (ő meg vissza engem, nem kellett félteni), cseppet sem érzem magam felszínesnek, meg ő sem tartott annak, semmi anyagi érdek nem volt a dologban.
Egyébként egy fél évre rá kb vett egy okoskütyüt, azóta is visszasírom azt a kezdeti időszakot, folyton telefonáltunk meg sms-eztünk, mostanra meg (2+ év telt el) ki sem lehet szedni a kezéből a telefont, mindig valami játék megy, és csak a messenger megy köztünk is. :(
En egyszer sajat magam szorakoztatasara eljatszottam:
Azt mondtam BKV-val jovok, alberlet , es valami alap munkabol tengodok.Ne ertsetek felre , gazdag nem vagyok.
A csaj atment a vizsgan , igaz nagyon ovatosan beszelt.
Erdekes arcot vagott , mikor beszallt a Lexusba , es hazavittem "normalis" lakasomba (persze csak filmet neztunk 😀😀😀).
Mindenesetre erezheto volt a megkonnyebbules , hogy nem egy "luzer" vagyok.
Nem lett belole kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!