Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha randira, azért megyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha randira, azért megyek régi telefonnal, és átlagos nem márkás cuccokba, hogy leszűrjem mennyire felszínes az illető?

Figyelt kérdés

A régi telefon, egy nokia 5110.

Ha érdekes fejet vág, esetleg megjegyzést tesz rá, vagy kinevet, akkor ezzel az jön le, hogy nem érdemes vele foglalkozni, és nem vesztek sokat, ha nem lesz folytatás.

2017. febr. 26. 21:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%

Randin illik a telefont lehalkítani és eltenni.

Normális esetnem elő sem kerül.

Már 15 ezerért lehet venni okostelefont, hagyományosat 5 ezerért, és nem egy nehéz nagy féltéglát cipelsz. Szóval nekem csak az jönne le, hogy őskövület vagy, de inkább az, hogy csak játszod az eszed.

Mindenki érdekes fejet vág, ha 2017-ben ilyent lát valakinél. Nem tudom, miből van sok pénzed, de hogy nem az eszeddel keresed meg, arra fogadni mernék.

2017. febr. 26. 21:16
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Jajj már, akinek nincs pénze az is vesz részletre drága telót. Hogy te nem vagy gazdag, az tuti, mert akkor nem egy szerencsétlen telefonon akadnál meg.
2017. febr. 26. 21:22
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se játsz ilyeneket. Ha gazdag vagy mutasd azt meg, ha szegény akkor azt, ha középosztálybeli akkor pedig azt. Hosszú távon úgyis kiderül, hogy mennyire felszínes a csaj.
2017. febr. 26. 21:22
 14/25 anonim ***** válasza:
14%
Valahol igazad van,úgyhogy nem.
2017. febr. 26. 21:28
 15/25 anonim ***** válasza:
Az én telefonom egy Nokia 1616-os. Telefonálásra használom meg az időt tudni. Ezek szerint én most "gáz" vagyok?
2017. febr. 26. 21:36
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha a csaj zsíros hajjal, kopott körmökkel megy, melegítőben, mert kíváncsi rá, hogy mennyire vagy felszínes, akkor mit lépsz?

Megítéled az első benyomás alapján, vagy adsz neki még egy esélyt?

Egyébként nagyon bírom, mikor havi 100 ezret kereső srácok kapnak aranyeret az erőlködéstől, nehogy a csaj csak a pénzükért legyen velük.

2017. febr. 26. 21:39
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekelne. Most pakolásztam és megtaláltam egy régi Sony telefonomat... qrvára hiányzik a flip phone, meg mikor fél kézzel fel tudtam venni a telefont, vagy dühből összecsapni. Most meg ez a fos, amit naponta kell tölteni. Feltaláltuk a vezetékest, hurrá.

Na de a lényeg, nem érdekelne, ha tényleg az lenne a telefonod. Ha csak tesztelgetsz, mehetsz isten hírével.

2017. febr. 26. 22:10
 18/25 A kérdező kommentje:

# 16 Nem érdekelne, azt gondolnám biztos rossz passzban van, ha megtalálom vele a közös hangot, és jól elbeszélgetünk, akkor felőlem szemeteszsákba is jöhet, kopaszon. :D

Külső, és anyagiak nem minden, szerintem a belsőtulajdonságok sokkal fontosabbak. De sajnos bizonyos embereknél, ez a sorrend máshogy van.

Ha a kérdésembe leírt dolgok megtörténnek, akkor azért nem vesztettem az illetővel sokat, mert ez más téren is megmutatkozik. Pl. Az ilyen emberek, nagy része szeret másokat kicikizni, külsejük, testi adottságuk, és anyagi helyzetük miatt, amiről sokszor a célkeresztjükben lévő személy nem tehet.

2017. febr. 26. 22:18
 19/25 anonim ***** válasza:
#15: Te azt használod egyébként is, nem pedig kellékként cipeled magaddal.
2017. febr. 26. 22:30
 20/25 anonim ***** válasza:

Miért kellene egyáltalán elővenni a telefont?

Egyébként ha nem azokban a ruhákban jársz randizni, amelyeket egyébként is hordasz, az nem jó, mert fals képet festesz magadról. :D

(Ennek az ellentéte is ugyanolyan rossz: sok ember külön vesz ruhát randira. Minek? :D Én biztosan azt venném fel, amit a legjobban szeretek viselni.)

2017. febr. 26. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!