Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni az "írogatós" nőkkel?
Többször jártam úgy, hogy megismertem egy lányt netes fórumon, aztán levelezni, chatelni kezdtünk, és randizni hívtam. Többnyire nem jöttek el, de tovább írogattak, kikérték a véleményem az életük dolgaiban, és a randira azt mondták, "majd". Független, értelmes nőkről beszélünk.
Egy darabig várok, aztán hagyom a dolgot, elköszönök, nem írok többet, ilyenkor mindig odavannak, hogy miért, jaj.
Legutóbb végre összejött egy randi, egyszer találkoztunk, megbeszéltük, hogy folytatjuk, de utána csak írogatott a lány, ugyanolyan mély, bizalmas témákról, mint előtte.
Mikor ebből is kiléptem volna, hosszú levelet írt, hogy "nem akar elveszíteni", de a randimeghívásra továbbra sem volt válasz.
Szóval mikor a randit kérdezem, mindig hárítanak azok is, akikkel már találkoztam személyesen. Ha látom, hogy itt nem lesz randi, megkeresnek, hogy ne tűnjek el.
Hozzáteszem, ezek a netes beszélgetések mindig tele vannak flörtöléssel, szexuális utalásokkal, szóval azt sem érzem, hogy ne jönnék be. Mitől tartanak ezek a nők? Nem társkeresőzöm, tehát még arra sem fogható a dolog, hogy egyszerre sokakkal ismerkednének ott.
Legyél őszinte, ami egyenlő a bunkósággal. Az után biztos hogy nem fognak írogatni, hanem megértik hogy lemaradnak rólad, mert beszariak találkozni veled. Miután ezt összerakják a fejükben, nem fognak többet írni, mert semmibe nézed őket emiatt teljesen jogosan, mivel ez így időpazarlás.
Egyéb tanács: Ne ismerkedj olyan nővel, aki interneten próbál ismerkedni, mert szinte biztos, hogy ugyanott fogsz kikötni újra is újra. Nem véletlenül ismerkednek a neten.
lelki szemetes vagy.
csak barát
srác a szomszédból
stb.
Chtelni izgi, mert elérhetetlen vagy. De nem téged keresnek (ha keresnek egyáltalán)
#1-es Pontosan ott a helyes válasz.
Simán csak addig kellettél neki, még mást nem talált magának/jobbat. Ilyenek a nők, ha nincs akkor beéri a rosszabbal, de utána le pattint.
Többször volt olyan érvelés, hogy "lelki problémáik vannak", "depressziósak", ezért időt kértek, és mivel számomra egy ilyen probléma nem kizáró ok a párkapcsolatra, kaptak is időt.
Csak aztán nem haladt a dolog a személyesség irányába, ezért szakítottam meg velük a mailezést/chatelést.
Lehet, hogy mégis szigorúbbnak kéne lennem, és kizáró okokat megfogalmaznom, mert így visszaélhetnek a bizalommal, ha nem is szándékosan.
Ha mindenki arra várna, hogy 100%-ban ok legyen, az emberek 1% élne csak párkapcsolatba, a többi pedig keresni a wc lefolyóban az élete maradékát.
Ez csak duma, hogy depressziós és keresi még magát. Én igen meg voltam tépázva lelkileg, köszönhetően a családomnak, de amikor beleszerettem a páromba akkor többé nem volt kérdés, hogy lépjek-e felé.
Szóval a problémákat normál esetben együtt is meg tudjátok oldani, ha igazán akarjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!