Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon szeret? Vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szeret? Vagy csak kíváncsi volt? 24/L vagyok, ő 26/F

Figyelt kérdés

Tegnap volt a második randim egy sráccal. Nagyon jól sikerült nap volt, este elmentünk egy koncertre. A koncert után a kocsiban beszélgettünk, és azt vettem észre, hogy egyre közelebb ül. Tudtam, hogy meg akar csókolni, csak arra voltam kíváncsi, hogy fogja tenni. Mivel még alig ismerjük egymást, ebből akartam rájönni, hogy milyen alkat, félénk vagy határozottabb, esetleg, hogy mit érez.

Érdekes volt a szituáció, mert a csók előtti pillanatban ültünk ott egymás mellett szótlanul, mint két óvodás, pedig előtte locsogtunk mindenféléről, volt témánk bőven.

Hirtelen kibukott belőlem, hogy "mire gondolsz?" Erre ő azt mondta, hogy azt nem lehet elmondani, azt mutatni kell. Persze kezdtem húzni egy picit, hogy mégis mi lenne az, arra számítva, hogy válaszul megcsókol, de nem, ő kimondta, hogy csókra gondol, és várt. Sok mindent nem lehet egy ilyen szituban mondani, csak mosolyogtam, és mivel sajnos szemüveges vagyok, annyit csináltam, hogy a szemüvegemet levettem. Szerintem ez egyértelmű jelzés lehetett neki, elkezdett közeledni, bár elég félénken és ügyetlenül, nem éreztem benne tüzet. Volt már egy hosszú kapcsolatom, ott már az első csókban éreztem a volt párom vágyát, ami nem kimondottan testi vágy volt, csak éreztem, hogy engem akar, rám vágyik. Nos, itt ilyet nem éreztem, sőt ahogy először nem jött neki össze a csók, én tettem egy félfordulatot, amire hátrahúzódott és megkérdezte, hogy nem lehet téged megcsókolni? Gondoltam, mostmár mindegy, úgyis végigdumáljuk az egészet, hát válaszoltam, hogy dehogynem. Egy ügyes férfi viszont nem szavakkal éri ezt el, de ezt már nem mondtam neki.

Tehát összejött a csók, de kb pár másodperces volt és olyan volt, mintha egy baráti puszi lenne, csak éppen szájra. Nem akarok hasonlítgatni, de óhatatlanul is eszembe jut, hogy az előző párom mikor végre eljutott odáig, hogy megcsókoljon, nem is akart elengedni, hanem hajnalig csókolóztunk kis szünetekkel, szinte telhetetlen volt.

Na ő meg nem, és most jön a lényeg. A kis semmilyen csók, de inkább szájrapuszi után elhúzódott mellőlem, és többet nem is közeledett, nem is ért hozzám, még a kezem sem fogta meg, egyszerűen megkérdezte, hogy na akkor induljunk? Hát mit tudtam volna mondani? Persze, induljunk. Elindultunk az autóval, és amikor hazahozott, elköszönéskor is egy halvány arcrapuszit nyomott, de nem is ért az arcomhoz, inkább jelképes volt.

Komolyan mondom, nekem ez a csók utáni gyors lelombozódás, elhúzódás olyan volt, mint mikor egy férfi szex után kielégül és hátat fordít aludni. Ő is adott egy szájrapuszit, visszaült az ülésbe, elkezdett vezetni és egész úton szinte hozzám sem szólt. Mondanom sem kell, hogy szerelmet sem vallott még.

Nagyon szeretném tudni, hogy vajon csak kíváncsi, velem is ki akarta próbálni, hogy milyen érzés a csók, pillanatnyi "hév" vagy mégis mi lehetett nála, mire utal a viselkedése? Mert én nem tudok elmenni rajta. Előre is köszönöm a válaszokat.

2010. máj. 9. 14:19
 1/6 nielindi ***** válasza:
nem hiszem h 2 randi után szerelmes lenne.
2010. máj. 9. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
"hajnalig csókolóztunk kis szünetekkel, szinte telhetetlen volt." - Tudom milyen érzés, ugyanezt elkövettem én is már csak fiúként :) A helyzet az, hogy túlontúl is a másikhoz hasonlítod a srácot, elvárod tőle, hogy ugyaolyan legyen mint az előző. Nem az elvárásaid a magasak, hanem meg akarod feleltetni valaminek, amire ő lehet, hogy nem képes. Vagy fogadd el ilyennek, vagy lépj tovább, és keress másik partnert. Vagy-vagy. Egyik úgyis lesz.
2010. máj. 9. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:

na elolvastam ezt a regényt..

és szerintem ne hasonlítsd az előző párodhoz, mert ha őt keresed benne.. akkor felejtsd el.

és lehet ,hogy ő télleg a félénkebb típushoz tartozik..

és én sem hiszem hogy szerelmes lenne a második randi után..így lehet azért maradt ki az "a tüzes rész"..

2010. máj. 9. 14:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy fél. Nem konkrétan tőled, hanem általában a lányoktól, és mindennel, ami velük kapcsolatos. Ha ezt vesszük, ezért nem rögtön csókolt meg, hanem megvárta, míg biztosan "megengeded". Amikor félrehúztad a szádat, azt ő úgy vehette, hogy nem vagy jó neki, így menekülni akart tőled. Tudta, hogy bejött, amire számított - hogy neki (sem) kellesz igazán. A menekülés előtt azért persze még hazavitt, mert úgy illik, de a búcsú már csak egy halvány puszi volt, aztán már el is viharzott.

Ez persze nem biztos, csak egy valószínűsíthető szituáció.

2010. máj. 9. 14:45
 5/6 A kérdező kommentje:
De kért további randit, amikor elköszöntünk. Miért ilyen mégis?
2010. máj. 9. 15:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves posztíró, én nem akarok vészmadárkodni, de azért elmesélem, mert ki tudja. Volt egy "pasim" régen, aki szintén ilyen kis jelképes szájrapuszit adott. Első, második, sokadik randin... utána meg már soha nem adott. Semmilyen módon nem közeledett hozzám testileg. Később aztán hallottam róla mindenfélét, amik megerősítették bennem a gyanút, hogy meleg.

De azért nem hiszem, hogy esetetekben erről van szó, lehet, hogy tényleg csak nagyon félénk. Adj még neki egy (több?) esélyt, aztán majd meglátod.

2010. jún. 13. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!