Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársak, ti erre mit felelnétek? Nem tudom ezt hova tenni.
Randi közben 15 perc beszélgetés után azt mondja a csaj, hogy rendben szimpi vagyok, de tudjuk le a kötelező köröket(?)...és komoly arccal kérdezi, hogy nekem mégis úgy mekkora a farkam? Elsőre nem is tudtam mit mondjak, majd gondoltam felveszem a kesztyűt és kinyögtem, hogy nekem olyan átlagos, de ha odaverem neki azt meg fogja érezni. Erre azt mondja, mégis, mondjak már egy pontos paramétert.
Ti erre mit szólnátok? Ez a fajta nyílt érdeklődés már teljesen alap dolog? Én nem csak szexre kerestem volna partnert... 24/f
Ha így direktbe megkérdezi, akkor kb. a következőt:
"45 cm, köszönöm a találkozót, fizetnék es megyek, szia"
Értem én, hogy szexuális igényei vannak, meg azt is, hogy esetleg nem akarja az idejét pazarolni, de meg lehet kérdezni ezt finomabban is, ahogy #9 írta.
"Jesszusom ilyen primitív nőt, szégyent hoz ránk nőkre... "
Én inkább úgy fogalmaznák: dicsőséget hoz a kkurrrrvákra.
Sajnos vannak ilyen teremtmények...
Egy módon tudtak fennmaradni: alaposan körbenőtték a puncit...
Hát ha tőlem ilyet kérdezne, mehetne a francba...
Megkérdeztem volna tőle:
Mondjam vagy mutassam?
Viccet félretéve, azt írtad, hogy ez látszódott rajta, hogy kifelé él, akkor mégis minek mész vele randizni, vagy miért lepődsz ezen ennyire meg?
"Mosdóban várlak 5 perc múlva, nézzük meg, mi pattan ki a gatyámból. Meg a te felsődből." Ezt feleltem volna.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!