Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfitársak, ti erre mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársak, ti erre mit felelnétek? Nem tudom ezt hova tenni.

Figyelt kérdés

Randi közben 15 perc beszélgetés után azt mondja a csaj, hogy rendben szimpi vagyok, de tudjuk le a kötelező köröket(?)...és komoly arccal kérdezi, hogy nekem mégis úgy mekkora a farkam? Elsőre nem is tudtam mit mondjak, majd gondoltam felveszem a kesztyűt és kinyögtem, hogy nekem olyan átlagos, de ha odaverem neki azt meg fogja érezni. Erre azt mondja, mégis, mondjak már egy pontos paramétert.

Ti erre mit szólnátok? Ez a fajta nyílt érdeklődés már teljesen alap dolog? Én nem csak szexre kerestem volna partnert... 24/f

2017. febr. 24. 14:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ne tegyünk már úgy, mintha pusztán egy ártatlan kérdés lett volna :)). A csaj öltözködéséről, "stílusáról" is ordított, hogy 100%-osan kifelé él, ezért kötelezőek érzi, hogy a nagy farkakat szeresse, mert szerinte ez már alap elvárása egy "modern" nőnek, amilyenné ő szeretne válni. Nagyképű, értéktelen liba az összes ilyen, és most jöhetsz azzal, hogy biztos a kis farkam miatt utálom ezt a fajt :D
2017. febr. 24. 16:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha így direktbe megkérdezi, akkor kb. a következőt:

"45 cm, köszönöm a találkozót, fizetnék es megyek, szia"

Értem én, hogy szexuális igényei vannak, meg azt is, hogy esetleg nem akarja az idejét pazarolni, de meg lehet kérdezni ezt finomabban is, ahogy #9 írta.

2017. febr. 24. 16:49
 13/18 anonim ***** válasza:

"Jesszusom ilyen primitív nőt, szégyent hoz ránk nőkre... "

Én inkább úgy fogalmaznák: dicsőséget hoz a kkurrrrvákra.

2017. febr. 24. 16:49
 14/18 anonim ***** válasza:

Sajnos vannak ilyen teremtmények...

Egy módon tudtak fennmaradni: alaposan körbenőtték a puncit...

Hát ha tőlem ilyet kérdezne, mehetne a francba...

2017. febr. 24. 17:18
 15/18 anonim ***** válasza:

Megkérdeztem volna tőle:

Mondjam vagy mutassam?

Viccet félretéve, azt írtad, hogy ez látszódott rajta, hogy kifelé él, akkor mégis minek mész vele randizni, vagy miért lepődsz ezen ennyire meg?

2017. febr. 24. 17:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez igy nagyon gaz. Sem az ido, sem a hely nem alkalmas ilyen kerdesekhez. A csaj 1xuen nem tud viselkedni. Csak lejaratna mindenhol. Koptasd le, te sokkal kifinomultabbnak tunsz.
2017. febr. 24. 19:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Megmondtam volna, hogy az enyém 33 cm.
2017. febr. 24. 19:27
 18/18 anonim ***** válasza:

"Mosdóban várlak 5 perc múlva, nézzük meg, mi pattan ki a gatyámból. Meg a te felsődből." Ezt feleltem volna.

33F

2017. febr. 24. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!