Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfitársak, ti erre mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársak, ti erre mit felelnétek? Nem tudom ezt hova tenni.

Figyelt kérdés

Randi közben 15 perc beszélgetés után azt mondja a csaj, hogy rendben szimpi vagyok, de tudjuk le a kötelező köröket(?)...és komoly arccal kérdezi, hogy nekem mégis úgy mekkora a farkam? Elsőre nem is tudtam mit mondjak, majd gondoltam felveszem a kesztyűt és kinyögtem, hogy nekem olyan átlagos, de ha odaverem neki azt meg fogja érezni. Erre azt mondja, mégis, mondjak már egy pontos paramétert.

Ti erre mit szólnátok? Ez a fajta nyílt érdeklődés már teljesen alap dolog? Én nem csak szexre kerestem volna partnert... 24/f

2017. febr. 24. 14:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%
Az ilyennel ne foglalkozz. Normális csajt nem fogja érdekelni a farok méreted. Szerintem csak dugó pajtit látott benned, annyira tetszettél neki, nem többre.
2017. febr. 24. 14:39
 2/18 anonim ***** válasza:
54%
Te lehet nem, de o szerintem igen. Nem jutott meg eszembe sosem, hogy konkretan rakerdezzek valakinel, hogy neki mekkora.
2017. febr. 24. 14:47
 3/18 anonim ***** válasza:
74%

Jesszusom ilyen primitív nőt, szégyent hoz ránk nőkre...

26/L

2017. febr. 24. 15:05
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Megfogom a kezét és rárakom. :D
2017. febr. 24. 15:07
 5/18 anonim ***** válasza:
61%

Végre egy őszinte nő. Én annak vagyok a híve, hogy mondja meg az ember mit akar, ne féljen egész életében attól, hogy mit szólnak hozzá.

Szerintem minden nőnek van egy méret tartomány ami alatt és fölött nem igazán komfortos. Minek kerülgessétek egymást fél évig, hogy a végén valami más ürügyet kelljen kitalálni a szétváláshoz.

Egy biztos, ez nem egy unalmas nő akármi is lesz a dologból.

2017. febr. 24. 15:20
 6/18 anonim ***** válasza:
38%
Alpári. Ilyenkor meg kell köszönni a randit, fizetni és otthagyni.
2017. febr. 24. 15:21
 7/18 A kérdező kommentje:
te nő vagy utolsó? elég szép kerek baromságot írtál, érdekelne, mi okból
2017. febr. 24. 15:21
 8/18 A kérdező kommentje:
5-ösnek írtam
2017. febr. 24. 15:32
 9/18 anonim ***** válasza:
Ha ez valamiért fontos szempont is neki, akkor sem jól hozta fel a témát. Ezt elő lehet adni úgy is, hogy megmagyarázza, miért olyan fontos neki, hogy tudja, hogy ez furcsa kérdés lehet, blablabla, és megpróbálja oldani az elkerülhetetlen feszültséget.
2017. febr. 24. 15:53
 10/18 anonim ***** válasza:
Jól van, kérdező, egy gyors kérdés. Mit csinálsz, ha összejössz vele, és gyakorlatilag harangozol benne?
2017. febr. 24. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!