Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire befolyásol titeket az a döntésetekben, ha egy fiú kissé kövérebb?
Zavar titeket? Ha esetleg egy menő srácról van szó, aki sportol is, de van rajt egy kis felesleg? Vagy szívesebben jöttök össze inkább egy vékony/átlagos alkatú sráccal? Mennyire zavarna titeket, ha a barátotok olyan lenne?
Én is lány vagyok, csak érdekelnének a válaszok. :) Őszintén!
Az ilyen véleményekre jobb tenni magasról, főleg mivel minden ember más és mindenkinek más jön be.
A kérdésre válaszolva: engem befolyásol, de amíg tényleg csak egy kicsi felesleg van, addig nm zavar. A nagyon vékony fiúkat se szeretem, inkább átlagos testalkat, nálam az a nyerő ;)
Attól függ. Exem mindig "rinyált", hogy undorítóan kövér, szerintem meg nem volt az. Tény, volt 1 kis hasa, de baromira nem érdekelt, imádtam őt úgy ahogy van.
19L
A hájas fiúk nem jönnek be, de az izmos-mackósak igen!
Én is macilány vagyok!
Én most szabadultam meg 95 kiló hájtól.
Elzavartam a pasimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!