Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Anno egy ferfi randira hivott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anno egy ferfi randira hivott, a vege az lett, hogy mindent nekem kellett allnom. Ma veletlenul osszefutottunk es megint elhivott, normalis?

Figyelt kérdés

Nagyon gaz volt. Egy etterembe mentunk, en nem egy draga etelt valasztottam,o viszont igen. Az italbol sem finomkodott. Mikor a pincer kihozta a szamlat, mondtam neki, hogy akkor en fizetem a sajatom. Erre benyogte, hogy nincs nala sok penz, szoval megkert, hogy fizessem a reszet es majd ad nagy kegyesen 385,- borravalot. Kopni-nyelni nem tudtam, egett a pofam. Kifizettem , de mondtam neki, hogy koszonom, de nem szeretnek randizni tobbet.

Ma osszefutottam vele egy boltban es elhivott megint. Kepen rohogtem, majd csak annyit tudtam neki mondani , hogy egyszer hulye voltam, masodjara nem leszek es nem utolso sorban van kapcsolatom. Majdnem megrancigalt, majd azt mondta, hogy ugyan olyan k***va vagyok, mint a tobbi no.

Oke, elismerem sz*r lehet ferfikent randira invitalni egy lanyt(bar en ezert is ajanlottam fel egybol , hogy fizetem reszen, ne tunjem penzehesnek), de azert ilyen szerepcsere utan, mire szamitott? Ezt vki normalisnak tartja?!

22 N

2017. febr. 21. 20:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%

Velem is történt már többször is olyan, hogy elmentem vacsorázni egy lánnyal, még csak randi sem volt, aztán elvárta, hogy fizessek. Mondjuk ez normálisnak számít (?).

A kérdésedre a válasz, hogy ez a férfi akkora majom, hogy cirkuszban kéne mutogatni.

2017. febr. 21. 22:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Régebben egy férfi barátom meghívott ebédelni. Kikértük a kaját mondták mennyi lesz. 1000 valahány forint. Elővett pár százast és felém fordult adjak pénzt mert nincs több neki. Dühös lettem mert nem tudtam pontosan mennyi pénzem maradt még a haza útra. Mondtam is neki hogyan megyek majd haza? Totál nem érdekelte. Oda adtam a pénzt. Később az állomáson halál izgatottan számoltam a megmaradt pénzem. Szerencsére maradt a jegyre. Most utólag ha akkor bátrabb lettem volna tuti otthagytam volna és hazautazok többet nem beszélek vele. De ugye utólag okos az ember

...

2017. febr. 21. 22:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg egy PUA stratégia. Ne hidd el, hogy nem volt nála pénz, egyszerűen csak lehúzott. Épeszű ember nem megy randira, főleg étterembe, hogy ne ellenőrizné a tárcáját. Legközelebb jelezd a pincérnek, hogy külön számlát kérsz, ha meg sír a bájgúnár, hogy nincs nála pénz, mondd neki, hogy hívja fel telefonon az anyját, az majd kiváltja. A PUA egy önfejlesztő program félénkebb férfiaknak, és mint ilyen dicséretes lenne, de sajnos kitermeli az ilyen pofátlanokat is. Ő fordított esetben azonnal felállt volna az asztaltól. A minősítéseden meg ne csodálkozz, PUA alapszabály, hogy meg kell alázni azt a nőt, aki visszautasít. Tanulj erről a technikáról, hogy legközelebb azonnal felismerd az ezt alkalmazókat, a korod miatt sajnos nagyon sok ilyen "férfival" fogsz még találkozni.
2017. febr. 21. 23:26
 14/16 anonim ***** válasza:
82%
#7! Ezt kifejtenéd bövebben? Miért lett volna ostoba? Megbizott valakiben az ismerkedés alatt. Nehogy ez ostobaság legyen! Pofára esett, de megfizette az árát. Akkor meg?
2017. febr. 21. 23:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem, ez nem normális viselkedés. Az meg főleg nem, hogy ráncigált és lekur­vázott.
2017. febr. 22. 08:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Tudod, ki fizette volna ki az ő részét is, mikor Ő hívott el?!

Az enyémet igen, aztán maradjon ott ő mosogatni, ha ekkora tapló.

Nem szar randira invitálni senkit, de ha tudom, hogy nincs pénzem, akkor nem étterembe viszem, hanem sétálunk, vagy egy kv.

Én nő vagyok, egy csomó ideig nem igazán volt pénzem, sokszor hó végén kajára is alig, de volt hogy elhívtam a párom - ne csak ő hívogasson -, kikötve, hogy én fizetek. Viszont többnyire fagyizni, cukrászdába mentünk, aminél nem okozott gondot állni az ő részét is.

Persze ő tudta, hogy (nem) állunk anyagilag, így ahhoz mérten választott, de a gesztust értékelte.

2017. febr. 23. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!