Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » RENDES srácoknak üzenem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

RENDES srácoknak üzenem (gondoltátok volna? )

Figyelt kérdés

valahogy mindig szóba jön itt is, hogy a csajok a rosszfiúkra buknak akik kihasználják őket, és csak szexet akarnak mást semmit.

én rendes srác vagyok és évekig én is kétségbe voltam esve, hogy ezért nem lesz soha senkim! titkon mindig irigykedtem a boldog párokra, akiket láttam az utcán sétálgatni stb.

bár már akkor is tudtam, hogy nekem nem egy átlagos lány kell! talán azért irigykedtem rájuk, mert bennem is dolgoznak a hormonok...

persze mindenki azt gondolja magáról, hogy ő nem átlagos. persze hogy nem: minden embernek a másik az átlagos, egy olyan embert nem fogsz találni aki mentálisan egészséges és azt mondja magáról, hogy átlagos és teljesen úgy él, mint egy mai fiatal.

most hogy 2 hónapja van barátnőm rájöttem a dolgok nyitjára. sok rendes srác azért nem talál magának párt, mert rendes sráchoz rendes lány való! például az én barátnőmhöz foghatót SOHA sem láttam, pedig sok embert ismerek.

ezzel csak meg akarlak nyugtatni benneteket, hogy előbb utóbb fogtok találni magatoknak valakit, akiben maximálisan megbíztok, lehet hogy hetek, hónapok, évek kérdése, de az én példám lebegjen a szemetek előtt!

és nagyon örülök, hogy sikerült megvárnom!

nyugodtan hozzászólhattok és bocsi, hogy nem kérdés volt, csak örülnék ha sikerülne valakit felvidítanom, mert emlékszem hogy évekkel ezelőtt egészen az elmúlt 2 hónapig milyen pocsékul éreztem magam. tudom hogy ez nem segítség, de a tudat megnyugtat hogy ez is több mint a semmi!

2010. máj. 9. 10:18
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
68%
Örülök azért, hogy vannak még rendes emberek ezen a világon. Többi srácnak is példa lehetne ez a magatartás! Ja és kérdező, örülök, hogy neked sikerült túltenni magad a problémán remélem hamarosan nekem is megoldódik. üdv. 18/F
2010. máj. 9. 11:39
 12/29 anonim ***** válasza:
0%

Nyomorék..Kicsit se érzed magad cinknek,hogy felvágsz,hogy találtál egy csajt?

Van barátnőd,örülj a farkadnak,és ne pedig reklámozd...Ezen most jót röhögtem..A következi ilyen röhögéstől sírás akkor lesz,ha majd kiírod,hogy oda a bnőd...x"D

Örülj hogy van..Mindenkinek lesz és ennyi..Már aki nem adja fel..

A "rosszfiúkról" meg annyit,hogy csak mert valaki csak szex és más semmi stílusba nyomja se rosszabb mint bármelyikőnk..Csak mások a szokásaik..

Jöhet a lepontozás..:D

2010. máj. 9. 11:51
 13/29 anonim ***** válasza:
52%
utolsó, a válaszerődből is látszik, hogy te vagy az akinek sosem lesz nője :)
2010. máj. 9. 11:56
 14/29 A kérdező kommentje:
22 múltam
2010. máj. 9. 12:53
 15/29 A kérdező kommentje:

és nem azért írtam, hogy felvágjak vele...

csak tudtam hogy milyen rossz volt egyedül lenni és én speciel senkinek sem hittem volna, hogy mindenkinek megvan a párja. de úgy látszik tévedtem! szerencsére

2010. máj. 9. 12:56
 16/29 A kérdező kommentje:

10:32: nem csak a plázacicákkal kell vigyázni, vannak olyan lányok akikből ki sem néznéd hogy valójában milyenek... tehát csak óvatosan, nyitott szemmel! :)

ha nem sértelek meg adok is egy tanácsot, kezdheted azzal hogy írsz az egyik lány válaszolónak. tudom hogy ez nem társkereső portál, de akkor találod meg a nagy Ő-t ha nem is keresed, tehát lehet esélye akár annak is hogy fölötted írt egy hozzászólást :)

2010. máj. 9. 13:00
 17/29 anonim ***** válasza:
50%
11:51, hogy te mennyire egy ratyi ember vagy:D
2010. máj. 9. 13:05
 18/29 anonim ***** válasza:
Sok ilyen srác is kéne ,kedves kérdező.
2010. máj. 9. 13:37
 19/29 A kérdező kommentje:

Kedves 13:37-es!

Sok ilyen srác van, nem vagyok unikum!

Láthatod itt is felbukkantak páran:)

Csak nem veszitek őket (minket) észre, mert nem így vagytok programozva :)

Csak hát mi átlagosan nézünk ki, nincsen babaarcunk, de hihetetlen jóképűek sem vagyunk, nem a legeslegdivatosabb ruhákba járunk, és divatos frizuránk sincs.

Nem azt mondom, hogy maradiak vagyunk, mert ez nem igaz, hanem azt hogy átlagosak.

De érthető, ugyanezért nézik meg a pasik (nagy része) a festett hajú, miniszoknyás, műkörmös hölgyeket.

Félre ne érts: nem akartalak minősíteni vagy megbántani!!! :)

2010. máj. 9. 15:20
 20/29 anonim ***** válasza:

Hát tényleg jó, hogy van ilyen.

Tudom, hogy vicces de én 15 évesen is ilyesmi problémával küszködök. Mármint nem úgy, hogy felvágom az ereimet ha nem toppan ide gyorsan egy helyes csajszi. De kezdem nagyon szarul érezni magam, hogy csak itthon ülök és a gyakorikerdesek.hu-t olvasgatom reménykedve ;-)

Szerinted komolyan lehetne (legalább) dumálgatni egy olyan lánnyal, aki ide írt valamiért és én meg fogom és írok neki?

2010. máj. 9. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!