Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » RENDES srácoknak üzenem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

RENDES srácoknak üzenem (gondoltátok volna? )

Figyelt kérdés

valahogy mindig szóba jön itt is, hogy a csajok a rosszfiúkra buknak akik kihasználják őket, és csak szexet akarnak mást semmit.

én rendes srác vagyok és évekig én is kétségbe voltam esve, hogy ezért nem lesz soha senkim! titkon mindig irigykedtem a boldog párokra, akiket láttam az utcán sétálgatni stb.

bár már akkor is tudtam, hogy nekem nem egy átlagos lány kell! talán azért irigykedtem rájuk, mert bennem is dolgoznak a hormonok...

persze mindenki azt gondolja magáról, hogy ő nem átlagos. persze hogy nem: minden embernek a másik az átlagos, egy olyan embert nem fogsz találni aki mentálisan egészséges és azt mondja magáról, hogy átlagos és teljesen úgy él, mint egy mai fiatal.

most hogy 2 hónapja van barátnőm rájöttem a dolgok nyitjára. sok rendes srác azért nem talál magának párt, mert rendes sráchoz rendes lány való! például az én barátnőmhöz foghatót SOHA sem láttam, pedig sok embert ismerek.

ezzel csak meg akarlak nyugtatni benneteket, hogy előbb utóbb fogtok találni magatoknak valakit, akiben maximálisan megbíztok, lehet hogy hetek, hónapok, évek kérdése, de az én példám lebegjen a szemetek előtt!

és nagyon örülök, hogy sikerült megvárnom!

nyugodtan hozzászólhattok és bocsi, hogy nem kérdés volt, csak örülnék ha sikerülne valakit felvidítanom, mert emlékszem hogy évekkel ezelőtt egészen az elmúlt 2 hónapig milyen pocsékul éreztem magam. tudom hogy ez nem segítség, de a tudat megnyugtat hogy ez is több mint a semmi!

2010. máj. 9. 10:18
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
77%
Most egy kicsit megnyugodtam te tényleng rendes vagy hogy ennyit írtál csak azért hogy más ne aggódjon :)
2010. máj. 9. 10:29
 2/29 anonim ***** válasza:
77%
Csajként elolvastam,és nagyon rendes vagy tényleg. :)
2010. máj. 9. 10:30
 3/29 anonim ***** válasza:
71%
hány éves vagy amugy? és mennyit vártál? Én is igy vagyok vele hogy olyan rossz látni a fiatal boldog párokat, és nekem meg nincs senkim még. Én is a különlegesebb lányokat szeretem. Nekem nem jönnek be azok a "mű" lányok, a plázacicák és társaik :-D Hát nem tom, remélem sikerül majd megtalálnom az igazi, nekem illő párt
2010. máj. 9. 10:32
 4/29 anonim ***** válasza:
30%
Szép mese.
2010. máj. 9. 10:32
 5/29 anonim ***** válasza:
54%

Jó lenne nekem is..., már nagyon el vagyok keseredve, hogy még nem kellettem senkinek :(.

19/l

2010. máj. 9. 10:38
 6/29 anonim ***** válasza:
69%
Am és hol ismerted meg?
2010. máj. 9. 10:39
 7/29 anonim ***** válasza:
71%
Első válaszoló vagyok és én is csaj voltam és mégn nekem se volt barátom ezért írtam hogy megnyugodtam :)))
2010. máj. 9. 10:40
 8/29 anonim ***** válasza:
54%
Kössz a biztatás!Rendes vagy!:) Nekem már volt kapcsolatom, de eddig senki nem maradt mellettem:( 21f
2010. máj. 9. 10:58
 9/29 anonim ***** válasza:
24%
majd meglátjuk meddig lesz a lány "tökéletes".
2010. máj. 9. 11:22
 10/29 anonim ***** válasza:
49%
inkább azt írd meg hogy mennyi idős vagy :)
2010. máj. 9. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!