Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert problemaznak ennyit a pasik azon, hogy vannak bizonyos anyagi igenyeink? 19/n
Szerintem elvarhato, hogy a ferfi jol keressen es gyakran vegyen valami szepet a lanynak ha mar ot valasztotta
Nem ertem miert kell egybol penzehes libanak kikialtani mindenkit csak azert mert nem akarunk onszantunkbol vesztesekkel osszejonni
Ti ferfiak sem szeretnetek magatok melle olyan lanyt aki peldaul apolatlan vagy egyenesen csoves
Nekunk miert ne lehetnenek ilyesfajta igenyeink?
Idegesito mar, hogy a sok rosszul kereso ennyire irigy azokra akik vittek is valamire es ezt a nokre vetitik ki vagy nem tudom
Az ilyen pasiknak nem inkabb kezdeniuk kellene magukkal valamit ahelyett hogy sajnaltatjak magukat es arra fogjak az egeszet hogy mi vagyunk a rosszak?
Le**arom, kedves(nek nem mondható) kérdező az álláspontod.
Jól keresek, de ettől függetlenül arra se vagyok kíváncsi hogy nézel ki, mert ilyen elvekkel álmaim nőjét is a halálfa**ára küldeném, meg dolgozni 12 órás műszakban havi nettó 90-ért!
Aztán majd ha megtanulta becsülni a verejtékkel megszerzett pénzét, amiből ki kell fizetnie egy havi lakbért és rezsit, ha marad meg utána pénze, azt mind magára költheti, mellé meg gondolhatja, hogy tőlem kapott "ajit".
a nő is dolgozik... edzőterembe is megy, hogy ne legyen ronda. sminkelésről meg nehogy már te oktass ki, hogy mennyi idő, meg mennyire egyszerű. :D
én nem eltartott nőkről beszéltem, hogy nekik egész nap ezzel kell foglalkozniuk, amíg a férfi keresi a pénzt. ezt le is írtam. tehát nem értem a hőbörgésed okát. ti kezdtétek el kitalálni, hogy ha egy nőnek számítanak az anyagiak, akkor már egyből el akarja tartatni magát.
én átlagos emberekről beszéltem. átlagos, dolgozó nőnek is ugyanúgy az számít inkább, hogy biztonságban érezze magát, és legyen anyagi háttér. és átlagos férfiak ugyanúgy elvárják, hogy jól nézzen ki a nő. ez nem feltétlen jelenti azt, hogy milliomos legyen a férfi, és modell kinézetű vagy ami tetszik a nő. nem értem mi a felfoghatatlan ezen.
irreleváns amit írsz.
szerintem lényegtelen, hogy egy nő egy nőnek hogy tud megfelelni, elvégre nem róluk szólt a kérdés. nyilván egy férfi nem fogja megnézni, hogy teljesen jól kented-e fel az alapozót, meg teljesen szimmetrikus-e a két tusvonalad meg nem tudom még miket. ettől még ugyanúgy az lesz esztétikusabb neki, akin szép visszafogott sminket lát, nem a pattanásos, vörös foltos bőrét, meg szép sportos alakja van, nem farmerből kibuggyanó hája ésatöbbi.
Jól keressen.....vesztesekkel összejönni. Nem azzal van a baj, hogy szeret gyakran ajándékot kapni, hanem az, hogy szeretne gyakran drága ajándékot (gondolom ehez kéne jól keresni), aki pedig ezt nem engedheti meg anyagilag az vesztes. Nem gond, hogy ő annak tartja a rosszul kereső férfit, azzal van gond, hogy nagy dölyfösen tojáshéjjal a popikáján ezt hangoztatja és uszítja az embereket egymásnak.
30/f
Ki mondta hogy egyszerű? Csak annyit mondtam hogy nem kell hozzá napi 16 óra hogy valaki eddzen 1órát, kisminkelje magát meg elkészítse a napi diétás menüjét.
Azt se mondta senki hogy egy nő mindnképp csak egy csóróval jöjjön össze.
Nem ugyanazt a kérdést olvastuk? A kérdező úgy gondolja hogy neki alanyi jogon jár minden, kb ahogy a 20-as megfogalmazta. Ez az ami rohadtul bicskanyitogató, hogy kb fel van háborodva azon hogy miaz hogy bárki bele mer kötni ebbe a parazita életmódba.
Még egyszer mondom, hogy senki nem azt mondja hogy egy nőnek kutya kötelessége csóró pasit szerezni, mert különben anyagias k**va.
#25. Tényleg nem írta, de ha csak egy golyórágóra tellne minden nap, gondolom az probléma lenne. És mielőtt azzal jönnél, a golyórágó igenis "szép". ;)
30/f
Lehet, hoy csak kapuzárási pánik tini módra, mikor a gyermek szembesül szülei halandóságával.
30/f
23# Valoban, de a lenyeg csak annyi, hogy a ferfiaknak megfelelni korantsem kerul annyi erofeszitesbe, mivel oket maximum annyi erdekel, amit leirtal, hogy ne legyen gennyes pattanasos az arcod meg ne logjon rajtad a haj mindenhol.
De a biztonsagot szerintem egy no is meg tudja teremteni maganak, en ezt nem a paromtol varnam, inkabb legyen vonzo kulseju a szamomra, minthogy nalam 2x vagy tobbszor jobban keressen, ha valasztani kell. A nagyjabol azonos fizetes minimum viszont szerintem alap, az meg nem penzehesseg, ha en 200-at keresek, akkor a masik ne 80-at kapjon.
#21, nem az a baj, ha valakinek vannak igényei. Az a baj, ha valaki csak elvár egy kapcsolatban, de adni "elfelejt". Szerinted elvárható, hogy egy kapcsolatban mindig mindent a férfi fizessen? Mert szerintem az lenne a természetes, hogy mindketten beszállunk a költségekbe (nem azt mondom, hogy mindig mindent fillérre pontosan el kell osztani, fizethet egyszer a férfi egyszer a nő).
Viszont úgy gondolom, hogy ha egy nő nem tesz bele egy kapcsolatba semmit, azon kívül, hogy riszál a pasi mellett, ne is várja, hogy NŐKÉNT kezeljék. Aki azt választja, hogy pénzeljék, ne tegye utána szóvá, ha qrvaként bánnak vele, és nem becsülik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!