Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nektek nem magától értetődő, hogy egy nő első randin bizonyos szintig félénk?
Sztem teljesen rendben van, ha felenk, nem zavar. Megprobalnam megtalalni a kozos hangot, egyetlen randi itan biztos nem adnam fel, csak ha egyertelmuen visszautasito.
24F
Titusz válaszán jót nevettem xD
Látszik, hogy gőze nincs a nőkről meg az is, hogy egy sötét alak :D Atya ég azok a tanácsok..kész kiégtem :D Na mindegy.
Szóval nem, nem baj ha az első randin nem vagy oldott, kicsit feszült vagy teljesen természetes dolog. Arról nem is beszélve, hogy nálam az a férfi aki az első randin már a bugyimban akar turkálni alap kuka.
Tituszt kezeltetni kellene, úgy érzem. :D
Elsőre nem csak a nők, de néha még mi férfiak is meg vagyunk szeppenve. Legalábbis volt már olyan első randim, ahol annyira oda voltam a hölgyért, és annyira szép volt, hogy kb pislogni tudtam csak. :D De ez sem mostanában volt.
Első randira nem igazán lehet úgy menni, hogy már ismered a másikat, teljesen meg vagy nyílva felé. Pont az a lényege, hogy ezt elérd. :) Szerintem aranyos, mikor egy nő eleinte kicsit félénk, mikor kicsit esetlen. :)
30F
Szerintem tök aranyos, ha egy lány ilyen félénk, főleg ha közben látni rajta, hogy bejövök neki :) Mivel én sem vagyok egy nagydumás szórakoztatóművész, ezért én sokkal jobban örülnék egy iylen randinak, ahol nem csak a süket duma megy, hanem egyszerűen ott van mellettem, és érezzük, hogy vonzódunk egymáshoz. Bár sajnos általában a nők elvárják, hogy mindenről a férfi beszéljen folyamatosan, és ha nincs közös téma rögtön akkor kuka...
Exemmel is ilyen volt az első randi, hogy neten ismerkedtünk meg, és amikor élőben találkoztunk, kb egy mukkot nem tudtunk egymásnak mondani, de mégis működött a dolog, leültünk egy padra, megfogtam a kezét, aztán hozzámbújt, simogatgattam, aztán megcsókolóltam, és csókolóztunk, sőt aztán kis taperolás is volt :) És mindezt kb szavak nélkül, egyszerűen csak éreztük, hogy kívánjuk a másikat. (9 hónapig voltunk egyébként együtt)
Vagy titusztitusz sem írt hülyeséget, mert van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!