Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert problemaznak ennyit a pasik azon, hogy vannak bizonyos anyagi igenyeink? 19/n
Szerintem elvarhato, hogy a ferfi jol keressen es gyakran vegyen valami szepet a lanynak ha mar ot valasztotta
Nem ertem miert kell egybol penzehes libanak kikialtani mindenkit csak azert mert nem akarunk onszantunkbol vesztesekkel osszejonni
Ti ferfiak sem szeretnetek magatok melle olyan lanyt aki peldaul apolatlan vagy egyenesen csoves
Nekunk miert ne lehetnenek ilyesfajta igenyeink?
Idegesito mar, hogy a sok rosszul kereso ennyire irigy azokra akik vittek is valamire es ezt a nokre vetitik ki vagy nem tudom
Az ilyen pasiknak nem inkabb kezdeniuk kellene magukkal valamit ahelyett hogy sajnaltatjak magukat es arra fogjak az egeszet hogy mi vagyunk a rosszak?
Trollkérdés.
Ez 19 és 25 évesen is gáz. Ugyanis a 25 éves nő (például én) sem akarja, hogy a pinäért cserébe eltartsák (ezeket luxusprostinak és nem barátnőnek hívják), csak annyit, hogy legyen cél és képesség a megvalósításra. Ennyit én is megteszek, tanulok, dolgozom, egzisztenciát építek. Nem kell a férfinek eltartania, de ne is én tartsam el őt.
nekem sem szimpatikus a kérdező egy cseppet se, de azt nem értem, hogy miért függne a kortól az, hogy valaki mennyire lát jól egy helyzetet. lehet a kérdező tényleg hülye, de attól még hogy valaki nem 30 múlt, még lehet hogy nem mond hülyeséget...
szerintem itt nem eltartásról volt szó, egyszerűen azt írta, hogy lepje meg ezzel-azzal. elvárni fszság, én se szoktam. én is meg szoktam lepni a barátomat néha, ha találok valami olyat, aminek örülne. de a lényeg, nem kellene mindent egyből kiforgatni...
szerintem ez a kérdés inkább arról szól, hogy mást vár el egy nő a férfitól, és mást egy férfi a nőtől.
az egyik válaszoló írta, hogy és a nő mit ad cserébe, meg reméli ő is vásárolgat neki, mert az nem elég hogy jól néz ki. ez elég hülyeség, már nem azért.
bár itt tagadják, le is fog szavazni mindenki, de a férfiaknak sokkal fontosabb a külső. ők azt várják el, hogy jól nézzen ki a nő. ami ugyanúgy energiabefektetéssel jár. sportolni kell minden nap kb, egészségesen enni, sminkelni, amit meg kell tanulni, utána kell nézni mi micsoda, aztán ilyen-olyan krémeket kenni mindenhova stb. nem sokan vannak olyanok, akik úgy születtek, hogy mindenük tökélsetes, és ezek a dolgok bizony sok időt elvesznek.
persze az hogy sok pénzed legyen, ahhoz is be kell fektetni sok energiát. általában elmész egy normális egyetemre, és ezzel már meg is oldottad kb, mert kapsz jó munkát, ha nem valami szrságot tanulsz.
szerintem egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál. az egyiknek a szépség a fontos, a másiknak a biztonság. primitív dolog leugatni a másikat emiatt.
nyilván vannak szélsőséges esetek, de most az átlagról beszélünk, gondolom.
Ó hogyne jól kinézni főállású munkának számít a nőknél...
Én dolgozok, edzöterembe járok, egészségesen étkezem, adok magamra és mellette napi 8órát dolgozok, néha többet is. Ne meséje nekem senki be, hogy manapság olyan hű de nehéz ez a nőknek. Tele van a youtube smink videokkal. Ha nekem van időm munka után terembe menni meg este még megnézni pár edzős, diétás videot vagy,cikket akkor egy nő is képes rá szerintem.
Még le se járt a szolim,de a trollok már hangolodnak az estére.....
Ne etessétek a trollt...
Szánalmas vagy, kérdező. Mint ha valami égi kegy lenne, hogy összejössz valakivel, amiért, mint egy istenség, várod az áldozatokat az oltárod elé. Na körülbelül ilyen feeling árad belőled a leírásod alapján.
Kérdés csak az, hogy Te 19 évesen (nő helyett inkább lányt írnék) mit tudsz nyújtani? Mi az, ami miatt te bármit is megérdemelnél, drága Hercegnő?
Azt hiszem sokszor fogsz még pofára esni az életben.
Irritálnak az anyagias libák. Ha magamtól veszek neki ajándékot időnként, az egész más, mert szívből jön. De az ilyen kis libák, akik semmit sem tudnak letenni az asztalra, csak elvárni dolgokat... ez a legszánalmasabb. Azt hiszed azért, mert lyuk van a lábad között és néha szét is rakod valakinek, attól értékes ember leszel akit körül kell ugrálni? Elárulom: nem. Menj Te is dolgozni, keress pénzt /munkával/ és majd utána fröcsögj a pénzről, meg arról, hogy ki mekkora lúzer.
Hála a jó égnek egy igazi, nagy betűs NŐ nem ilyen és a párom szerencsére normális.
A kérdező nem azt mondani, hogy tartsák el. És arról sem szólt a fáma, hogy olyan nagyon csúcs gazdag pali kéne neki. Csak azt nehezményezi, hogy ha ki meri ejteni a száján, hogy vannak bizonyos igényei már pénzéhes libának titulálják őt. Ezzel szerintem semmi gond nincs. Ha nem szeretne otthon ülni, nem az a nagy természetjáró (még), viszont szeret utazgatni, moziba, színházba, társaságba járni, jönni menni, szóval olyan dolgokat, amiket MINDENKI és amihez általában PÉNZ szükséges akkor miért kéne ezeket magába fojtania? Én sem értem.
Nem írta, hogy legyen gazdag. Csak azt, hogy jól keressen és vegyen neki gyakran valamit. Hát ha neki erre van szüksége, erre vágyik ez van. Kinek ez nem tetszik, nem muszáj vele foglalkoznia.
Amúgy pedig ilyen a világ. Ki erre ki arra vágyik.
Ne foglalkozz azokkal a fiúkkal, akik ezen problémáznak. Nyilván azért teszik, mer nem tetszenek neked eléggé és ezt ráfogják az anyagi helyzetükre. Mert hát kötve hiszem, hogy ha leszáll a rózsaszín köd akkor olyan nagyon érdekelne téged az a sok vásárolt cucc. Bőven elég lenne ha megfogják a kezed és elvisznek valahova csillagokat nézni mondjuk, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!