Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit vegyek fel, milyen legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek fel, milyen legyen a hajam, és odamenjek-e hozzá vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pár napja megbeszéltem egy sráccal, hogy jövőhétvégén megyünk discoba.. annyi, hogy én barátnőimmel, ő haverjaival.

Szeretnék összejönni vele, meg múltkor ő is mondta már..

mit mondjak neki? én menjek oda hozzá először, ha meglátom?

2010. máj. 9. 10:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Hát öltözz fel csinosan, de ne k*rvásan. Vegyél fel egy csinos kivágott felsőt, egy szép miniszoknyávan vagy shorttal, vagy akár farmerral. Pici smink, de ezt se vidd túlzásba, a hajad pedig annyi hogy ápolt legyen, max vasald ki vagy göndörítsd be. És ha meglátod egész nyugodtan menj oda hozzá köszönni, akár csak annyi erejéig hogy adsz neki két puszit...sok sikert!
2010. máj. 9. 10:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is öltözz csinin, de ne miniszoknyába, szerintem az túl hihívó, főleg egy discoba, sok lányt már ezért is leribancoznak,mert m.szoknyába elmegy bulizni. Egyszerű farmer meg top, hajadat úgy csináld meg, ahogy nem szokott lenni (pl.ha eddig göndörítetted vasald ki, vagy fordítva) és menj oda, adj 2 puszit, kérdezd meg miujság? Stb. aztán úgyis többen lesztek, a beszélgetés alakulni fog! De ne görcsölj rá a dologra, mert elronthatod az egészet. Ha összeakar jönni majd megkérdezi, vagy esetleg adja a jeleket! Persze azért teis flörtölj veele!
2010. máj. 9. 10:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Sztem ne öltözz fel, menj csupaszon, és borotváld le a fejed. Tuti felfigyel rád!
2010. máj. 9. 10:27
 4/4 anonim ***** válasza:
öltözz csinoksan de tényleg ne ribisen....a fiuk akármennyire is mutatják hogy tetszenek nekik a maga mutogató lányok ez nem igy van. ha már ő is mondta hogy szeretne veled össze jönni meg amugy is már beszélgettetek menj oda hozzá beszélgess vele tök átlagos dolgokról....kérdezd meg hogy táncolna-e veled és onnantól pedig akalul :)
2010. máj. 9. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!