Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen milyen egy első randi?
Az sem mindegy mondjuk milyen távolságra megy az ember vacsorázni, kirándulni, pihenni.Kényelmi szempontból jobb az autó, és személyesebb is, hisz ketten vagytok.Azért a buszt nem érezném intimnek, vele akarok beszélni, nem hallgatni még 40 ember karattyolását.Mivel mi mindig legalább 50-60 km távolságra mentünk ide-oda, ünnepekkor még messzebb, volt hogy külföldre, neki természetes volt a kocsi.(amúgy is mindenhova azzal jár)
Az pedig, hogy elmegy a férfi a nőért és hazaviszi, egy gesztus, udvariasság.
Örülök, hogy minden úgy sikerült Nektek ahogy az jó volt. :)Még sok szép pillanatokat Nektek.
27/L
Elég sok randiban voltmár részem, ugyan 30 nem vagyoo,de tini lány sem.
Az első randi sokban függ attól hogy honnan ismered a hölgyet. Mert ha már kicst is ismered,lehet személyre szabott randit szervezni (ha tudod hogy él-hal a sportért akkor akár egy túrázós napot lehet szervezni, ha szerényebb és visszafogottabb,lehet egy vacsi túl sok lenne neki, egy sütizés is elég, vagy nem tudom)
De az biztos hogy sokban nem különbözik,mint egy általamnak megtélt normál randi a 20as éveim elején. Neke fontos,hogy olyan hely legyen ahol lehet beszélgetni,tehát mozi az kilőve. A vacsi is lehet jó ötlet,de mondjuk én nem várbám el,hogy meghívjanak, ha a netröl ismerkedünk és most látjuk egymást először (lehet a srác heti 2x találkozik különböző lányokkal,elég lehúzás lenne csak egy pofavizitért meghívatnom magam)
Szerintem egy hétvégi kávé/süti kombó és séta a városban mindig és mindenkinél nyerő.
Nem gondolom rettentően fontosnak,hogy az embert furikázzák autóval (főlegnem első randin, ismeretlen autójába tuti nem ülnék be) szóval egy fix helyen tali is tökéletesen elég. Persze skféle nő van és sokféle elvárásokkal, van akinél ez evidens, nálam nem az. Lehet higy jobb ha rákérdezel ("mit szólnál ha felvennélek 3kor? Vagy találkozzunk a városban?) szóval ezeket gyorsan 1-2 kérdésből ki lehet szúrni.
Virágot vinni igen nyálas tud lenni,de jól is tud esni. Csokor virágot inkább ne, ha vinni akarsz max egy szálat,hogy gondolrad biztos örülne neki. De ez sem elvárás (nálam legalább is).
Ha valamit kihagytam, szólj ;)
A párom 40, én 26 vagyok. Fél éve jöttünk össze. Séta volt csak, meg parkban ücsörgés, beszélgetés, aztán enyelgés. Nem vittük túlzásba, nem azon volt a hangsúly, hogy mit csinálunk, hanem látni akartuk egymást élőben is. (társkeresőn találkoztunk) Nekem a randi (kiváltképp az első) az ismerkedésről szól, nem arról, hogy behízelegjem magam vagy lenyűgözzem. Ebből kiindulva nem valószínű, hogy valaha is ilyen éttermi vacsorát szerveznék első randinak. Autóm nincs és nem is tervezem, hogy legyen, így az is kizárt lenne, hogy autóval furikáznék valakit. Bár remélem erre nem is lesz szükség már, hisz boldogok vagyunk a párommal.
Az megint más, ha már egy pár vagyunk és elmegyünk egy étterembe, hiszen az teljesen normális.
26/F
Rendkívül kreatív fiúcska lehetsz ha egy parkba viszel randizni egy nőt...
Randiztam hidd el 17 éves korom óta sokszor, és azóta eltelt 15 év, de pl. 20 éves koromtól kizárólag étterembe mentünk.
Jesszus...leültetni egy parkba.Na ne már!
#14 Én nem tudom felfogni, miért kéne étteremben lenyűgöznöm valakit. Az a Te értékrended, ez meg az enyém. Túl sok filmet nézel azt hiszem, ott jön ez a csapból is. Az első randi soha nincs túlzásba vive nálam. (hangsúlyozva: első)
Ez azt hiszem a régi felfogás, hogy udvarolnod kell és fitogtatni, hogy mit tudsz nyújtani. Nos nálunk ez nem így volt hála az égnek. Az ilyesmitől rosszul vagyok.
Oh és... ne sértegess. Nem vagyok fiúcska.
De még nem is férfi 26 évesen.
Nem szoktam filmet nézni, Max. akciót vagy thrillert, tehát nem nézek romantikus dolgokat.
Nekem mindig jól esik elmenni egy hangulatos étterembe, jól esik elmenni ide-oda pár napra kikapcsolódni.
Első randi: nem feltétlenül kell vacsora, mi például ebédelni voltunk, második alkalommal ebéd, séta, este vacsi, és ott is aludtunk, ahová vágytam.
Nem esne jól, és soha nem,is tetszett volna az, ha "leültet" egy parkban randi néven.Randira alap, hogy készülök, még így is szöszölök órákat, pedig együtt élünk egy ideje.
#16 Ez ismét sértő, mert nem ismersz. Szerencsére nem szorulok rá, hogy rólad kapjak ehhez igazolást. De azért rosszul esik, mikor ismeretlenül is megkérdőjelezik a férfiasságom.
A párom férfiként tekint rám és soha nem merült fel a fiúcska téma. Igaz, nem is elvárásokkal mentünk neki a kapcsolatnak. Az ilyenektől a kedvem is elmegy. Semmi gond nem volt a randinkkal. Az, hogy neked ilyen elvárásaid vannak, az a te bajod/gondod/dolgod. Nem kéne kivetíteni másokra. Én elvből nem szervezek első randinak semmi komolyat, hisz lehet, hogy semmi nem is lesz belőle. Ha látom a szándékot a másikon, akkor úgyis komolyodni fog az egész hozzáállás. De az első találkozó arról szól, hogy egy nyugodt helyen tudjunk beszélgetni. Ehhez nem kell öt csillagos étterem.
Engem amúgy kiborít, ha túlzásba van az egész vive. Már azt sem bírom, ha órákig tollászkodik a fürdőszobában, nem ha még kivakolva is jelenik meg. (ezért volt, hogy az első randin nem is tetszett, mert ki volt festve)
Mindennek ellenére a személyiségével nagyon megfogott és mikor később megláttam smink nélkül jöttem rá, hogy de hát tetszik nekem. Én más értékrendet képviselek, az egyszerűséget szeretem. A randizós szakaszon túl vagyunk. Nem így nevezzük ha együtt elmegyünk akárhová és nincs belőle felhajtás csinálva. Egyszerűen megyünk és jól érezzük magunkat, legyen az egy állatkertes nap, egy étterem, egy mozi vagy épp egy múzeum. Ez pedig úgy érzem, így van rendjén. A randizás nekem mint olyan, addig tart, míg ki nincs mondva, hogy egy pár vagyunk. Onnantól már közös időtöltés.
# 8/18
Sétát említettem ;) Ami azt jelenti, hogy a megbeszélt helyen találkoznak és sétálnak, amely mindkettőjüknek megfelelő.
Miféle roggyant nevezi sétának azt, ahol kocsival mennek sétálni? Ilyenkor a nagy mindketten tegyünk a kapcsolatért fárasztó dolog???
Az meg magánügy, ha valaki egy első randira kiviteti magát x-vidékre és mindent bele figurát vág éjszakára :D
Soha nem vitettem magam sehova, most sem.Az, hogy ő igyekezett mindig különleges helyre vinni, ezt csak értékelni tudom.A mai napig, pedig együtt élünk az első szex óta, nem a szomszéd városba járunk szórakozni/étterembe, hanem igyekszünk oda menni, ahol még nem jártunk.Pont nem foglalkozunk azzal, hogy 50 vagy 100 kilométerre van, esetleg külföldön.
Miért baj, hogy nem egy parkba ültetett le első randin?
Nekem nem fáj, ha valakinek az a kellemes időtöltés, mi viszont megmaradunk az étterem és színház látogatásnál.
Mindenki azt csinál, és oda megy, ahova akar.
Ha egy kényelmetlen pad a favorit, egészségére.
Séta?Igen, volt és van.Kocsit letesszük valahol, és sétálunk.De nem fogunk buszozni 100 kilométerre, ha van kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!