Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent, ha egy fiú össze-v...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha egy fiú össze-vissza beszél erről?

Figyelt kérdés

Először rákérdez arra,hogy mi van a barátommal..

Utána elmeséli,hogy volt egy barátnője, és lebukott egyszer. Mert amikor az anyukája rájött, akkor szakítaniuk kellett,mert az anyukája nem szerette,hogy elvonta a figyelmét a tanulásról. Meg a testévérének se volt szimpatikus a lány.

De hogy van egy új lány,akivel évek óta ismerik egymást, de nem randiznak.

És az anyukája mindenről tud amúgy mostanában. Rólam is, és velem semmi baja nincs, mert mi csak barátok vagyunk.

És ezt mindet kérdés nélkül, félbeszakítás nélkül mondta el nekem.

Holott én sose kérdezgettem őt a párkapcsolatáról....

Végülis miért beszél ennyit ezekről (21 lesz) és mi a lényeg,amit nekem nem sikerült kihámozni? Köszi szépen előre is a segítséget

2017. febr. 15. 22:32
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja valamit kifelejtettem. A barátnőjével együtt tanultak.Plusz elvonta a figyelmét a tanulásról. Ez mennyire logikus ?
2017. febr. 15. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg megbízik benned annyira, hogy ezt elmondja neked, lehet, hogy mással erről nem tud beszélni.
2017. febr. 15. 22:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki!Csak nemakarta nyiltan kimondani.Elmondta ,h volt csaja,de nem fogadtták el.Viszont veled nincs bajuk.S ,h most nemrandizik senkivel.Szerintem óvatosan jelezte,h lehet köztetek valami...DE igazából nem ismerem.Ezt neked kell észre vedd!
2017. febr. 15. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!