Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Házi nyúlra nem lövünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házi nyúlra nem lövünk?

Figyelt kérdés
Tetszik egy kolléganőm, szép és értelmes is és nincs senkije, én is szabad vagyok. Elhívtam randizni de azt válaszolta, hogy szerinte munkatársak között ez nem jó ötlet. Ez egy nagy cég, sok alkalmazottal és semmi nem tiltja a kapcsolatokat. Ezek szerint inkább arról van szó,hogy nem jövök be neki?
2017. febr. 15. 20:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy így gondolja, ami lehet hosszú távon helyes, v nem jössz be neki, és tökéletes pattintó szöveg.
2017. febr. 15. 20:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt valószínűleg nem fogod megtudni. Mindenesetre ha nagyon bejönnél neki, akkor elment volna a randira.
2017. febr. 15. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:

kicsit több oltást igényel,vagy másfajta megközelítést.

de időd van bőven mivel folyamatosan kéznél van.

amúgy nekem az ilyeneknél az jött be,hogy nem randizni hívtam,meg párkapcsolat céljából közetíttem,hanem egyértelmű kúrási szándékkal.

a felnőtt nők egy jópasival a dugásban igen sokszor benne vannak,a romantikus száltól viszont idegenkednek,mivel ott esélyes,hogy nem feltétlen lesz dugás.

2017. febr. 15. 20:25
 4/9 A legrosszabb ***** válasza:
Így van, házinyúlra nem lövünk. Alapszabály.
2017. febr. 15. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a munkahelyi etikett nem tiltja a kapcsolatot, viszont gondolj bele, összejöttök, nem maradtok együtt, valakinek menni kell és nagyobb eséllyel a nő menne.

Gondolom szereti a munkáját és többet ér neki, mint egy pasi.

Azt akartam mondani, ha szét mennétek, akkor csak kerülgetnétek egymást és az kellemetlen mindkét félnek.

2017. febr. 15. 20:50
 6/9 A kérdező kommentje:

Sokan mondják alapszabálynak, nem igazán értem, hogy miért, lehet diszkréten, normálisan is kezelni egy kapcsolatot. Mondjuk még nem volt kapcsolatom kolléganővel.

Mindenesetre jó lenne tudni, hogy valóban ez-e a nő problémája velem. Ez valószínűleg akkor derül majd ki, ha valamelyikünk már nem fog ott dolgozni.

2017. febr. 15. 20:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Eggyértelmű, hogy lepattintott. Ha az emberek követnék/komolyan gondolnák ezt az elvet, akkor nem lennének munkahelyi, vagy onnan kiindult félredugások sem. :)

30/f

2017. febr. 16. 00:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyik munkatársam pont ezt mondta valamelyik nap: Házinyúlra nem lövünk. Kivéve, ha dögös. :D
2017. febr. 17. 21:42
 9/9 anonim ***** válasza:
A vadászok mindenre lőnek ami mozog. De ki tudja. Az én párom is a kolléganőm volt.
2017. febr. 18. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!