Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házi nyúlra nem lövünk?
kicsit több oltást igényel,vagy másfajta megközelítést.
de időd van bőven mivel folyamatosan kéznél van.
amúgy nekem az ilyeneknél az jött be,hogy nem randizni hívtam,meg párkapcsolat céljából közetíttem,hanem egyértelmű kúrási szándékkal.
a felnőtt nők egy jópasival a dugásban igen sokszor benne vannak,a romantikus száltól viszont idegenkednek,mivel ott esélyes,hogy nem feltétlen lesz dugás.
Lehet, hogy a munkahelyi etikett nem tiltja a kapcsolatot, viszont gondolj bele, összejöttök, nem maradtok együtt, valakinek menni kell és nagyobb eséllyel a nő menne.
Gondolom szereti a munkáját és többet ér neki, mint egy pasi.
Azt akartam mondani, ha szét mennétek, akkor csak kerülgetnétek egymást és az kellemetlen mindkét félnek.
Sokan mondják alapszabálynak, nem igazán értem, hogy miért, lehet diszkréten, normálisan is kezelni egy kapcsolatot. Mondjuk még nem volt kapcsolatom kolléganővel.
Mindenesetre jó lenne tudni, hogy valóban ez-e a nő problémája velem. Ez valószínűleg akkor derül majd ki, ha valamelyikünk már nem fog ott dolgozni.
Eggyértelmű, hogy lepattintott. Ha az emberek követnék/komolyan gondolnák ezt az elvet, akkor nem lennének munkahelyi, vagy onnan kiindult félredugások sem. :)
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!