Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Házi nyúlra nem lövünk", avagy mi van akkor, ha a kollégád a párod is lesz egyben?
Nyilván minden eset egyedi, de inkább előny, vagy hátrány?
Van valakinek tapasztalata?
Én most hasonló cipőben járok, beleszerettem egy közvetlen kollégámba.
27N
Saját tapasztalatom nincs ezen a téren, még soha nem jöttem össze kollégával.
Hozzáteszem, a jelenlegi munkahelyemen ez meg sem történhet, mert egy olyan üzemben vagyok technikus, ahol 30 férfi és 0 nő dolgozik :-).
Korábbi munkahelyemen viszont láttam ilyet, két közvetlen munkatársam lett szerelemes egymásba.
Ők elkövették azt a hibát, hogy nem akart egyik sem emiatt munkahelyet váltani, és a 24 órás összezártság módszeresen felőrölte a kapcsolatukat 2 és fél év alatt.
Én személy szerint nem tartom egészséges dolognak, ha ez megtörténik, egyikőtök mindenképp gondolkozzon el a munkahelyváltáson. Amúgy sok sikert! :-)
29F
Én 22 voltam és 2 hónapja dolgoztam ott,amikor ő oda került hozzánk,akkor volt 28 éves.Nagyon hamar kialakult a közös szimpátia, de egyikőnk se akarta,pont azért,amit te is írtál,hogy házi nyúlra nem lövünk.
De nem sikerült betartani,mert egymásba szerettünk,de nagyon.
Ennek immár 6 éve.Azóta össze is házasodtunk és van egy 1 éves kislányunk.Boldogok vagyunk. :)
28/N
Szóval sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!