Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin a lány mellé vagy vele szemben "érdemes" leülni?
Irgalmatlan hülyén érezném magam, ha valaki mellém ülne egy 4 fős asztalnál, ha van szemben is hely. Tök mindegy, hogy az illető a randipartnerem, az apám, a legjobb barátnőm, vagy a párom.
Az exem mániája volt, hogy mellém üljön, nagyon fura volt, plusz nem volt "kényelmes" ránézni, nem fértünk el olyan kényelmesen evés közben, erőltetett volt a szemkontaktus... És ő már a párom volt akkor, mégis kínosnak éreztem.
Ha egy pasi első randin mellém ülne, NAGYON nagy hátrányból indulna, mert bizarrnak gondolnám...
(Teljesen lényegtelen, hogy mennyire ismerem már eleve)
Anno az én pasimat csak neten láttam mikor találkoztunk adott puszit nem volt benne semmi.Egy pizzériába velem szembe ült ig jobban tudtunk beszélgetni. A találkozás közepén már csókolóztunk és már évek óta együtt vagyunk.
Szerintem mivel már ismered személyesen oda ülsz ahol neked kényelmesebb, de nem hiszem , hogy zokon venné ha mellé ülnél.
De magyarázd már, el fejtsd ki, hogy ha szemben ülsz vele, akkor miért is ne tudnád megfogni a kezét? Kézenfogva ücsörögni lehet szemben ülve is, ezt észben tartva teljesen logikusnak tűnik, hogy az ül közelebb, aki többet akar.
A mandulámat meg ne nyalogassa senki nyilvános helyen, meg ne matasson a combomon, meg hasonlók. Arra ott az x. randi nem nyilvános helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!