Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Általában a férfiak a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában a férfiak a nők melleit vagy a feneküket szokták megnézni jobban?

Figyelt kérdés
2017. febr. 13. 14:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
En meg azt mondom az utolsonak: "ember tervez, Isten vegez." Vagyis, akivel tervezed, hogy megoregszel, lehet nem ugy lesz. Es a vegen megis egyedul oregszel meg. Gyerekeid elmennek kulfoldre, letojnak. En ezer peldat tudok a kornyezetembol.
2017. febr. 17. 15:10
 12/16 K...László ***** válasza:
Én régebben az arcukat,szemüket, később a mellüket, ma már szinte csak a combjukat nézem, és vadul csókolnám őket bemutatkozás helyett :-) (35F)
2017. febr. 19. 11:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Csak a Barátok közt szereplői kerülgetik egymást beszélgetés közben. (Legalábbis abban a tíz percbe, amit láttam a sorozatból, folyton ezt tették.) Mivel pedig nem kerülgetem, nyilván a szemébe nézek, még ha nagy akaraterőbe kerül is, hogy ne csússzon lejjebb a pillantásom. Persze a beszélgetést legtöbbször alapos mustra előzte meg, ami alatt elöl-hátul feltérképeztem az idomokat.
2017. febr. 19. 14:33
 14/16 anonim válasza:
Inkább a popsit nézem 😎
2017. febr. 20. 13:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Én seggmániás vagyok.
2017. febr. 21. 06:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Ar attól függ. Ha messziről látom meg, akkor mell-derék-fenék arányokat nézek, ha közelről, akkor arc, rögtön utána mell, majd derék-popsi együtt.

Sajnos nem tudok uralkodni a szememen, ebből lett már bajom. Érdekes módon azok a nők utáltak, akiknek kis mellük volt, akiknek nagy, azok inkább mosolyogtak rám.

2017. febr. 21. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!