A nők tudják, hogy ha háttal állnak a pasiknak, (vagy ha elsétálnak melletük) azok általában a feneküket nézik?
Azt vettem észre, hogy egyre jobban mutogatják, kihangsúlyozzák a hátsójukat, mintha csak azt sugallanák, hogy "Nesze, nézzed csorgasd csak a nyálad, tudom, hogy bámulod!" Sokszor meg olyan pozíciókat is vesznek fel szándékosan, hogy az kerüljön előtérbe.
Nekem néha már irritáló és ellenszenvet vált ki ez a túlzott direktbe történő magamutogatás. Titokban izgibb volt nézelődni, nem így, hogy tudom, hogy tudja hogy nézem, és még rá is készül. :D
az a bizonyos perifériás látás
elvileg a nők a szemük sarkából is tudnak nézni
te most meg is válaszoltad a kérdés leírásában a kérdést? :D vagy csak én látom így? :D
szerencsére én pont nem ilyen fajta lányt keresek :)
21F
Az én véleményem az, hogy bármilyen ruhát veszek is fel, tisztába vagyok vele, hogy ha a hátam mögé kerül egy férfi (pl.zebránál), akkor végigmér, mint ahogy ezt teszi szinte az összes nővel aki előtte áll.
Ebben nincs semmi rossz, én is megnézem a férfiakat, és nyilván azon legeltetem hosszabban a szememet amelyik számomra valami oknál fogva tetszetősebb, vonzóbb.
Az, hogy vannak olyan nők, akik direkt erre játszanak....nos, mindig is voltak ilyen magamutogató hölgyek, ki ilyen ki olyan.
Én azt vallom, hogy a kevesebb néha több, nem kell ahhoz kipakolni dolgokat, pózolni, hogy felkeltsd egy férfi figyelmét, ha akkor is megnéznéd a nőt ha nem így viselkedne, akkor az tényleg jó nő :)
A nők többsége szerintem tudja, vagy legalábbis sejti, hogy - feltéve, hogy nem télikabátba vagy zsákruhába van öltözve - a férfiak szemből legnagyobb valószínűséggel a melleit, hátulról leginkább a fenékét nézegetik, ki diszkrétebben, nem túl felűnően, ki kevésbé.
(Én sosem öltöztem kihívóan, de amíg nyelviskolákban tanítottam, hamar megtanultam, hogy ne forduljak hátra hirtelen a táblára írás közben/után, mert a férfi tanítványok egy része nem azt nézi, amit szerintem kéne, és ha ezen önkéntelenül elmosolyodtam egy picit, akkor ők is, én is zavarba tudtunk jönni. Eleve nem hordtam olyan szoknyákat, amik nem érnek térd alá, de akkor még a szoknyákról is leszoktam, mert a tanítványok egy részének egy harisnyás női láb érdekesebb volt, mint az angol igeidők és segédigék rejtelmei. :-)
A nők között is nyilván van, akit ez a nézelődés zavar, van, akit hidegen hagy és van, aki kifejezetten örül neki, mert egyfajta bóknak veszi, visszajelzésnek arról, hogy csinos és kívánatos.
Ha benned ellenszenvet vált ki a szándékos "magamutogatás", akkor megteheted, hogy csak azért is másfele nézel. :-)
Az enyémet biztosan nem nézik:D Egyébként elég durva, ha olyan emberek között mozogsz, akik olyan pózokat vesznek fel idegenek előtt, amit említesz. Ideje lenne továbbtanulni:)))
Egyébként azért "hangsúlyozzák ki" a dolgokat, mert a boltokban ha nem passzos ruhát veszel (pl. nadrágot), akkor annak totál eláll a dereka a testedtől, szóval optimális a passzos, ami meg "mutat".
A csajok ezt tudatosan, vagy tudattalanul felveszik amiatt az egy illető miatt, aki épp bejön nekik, vagy tetszeni akarnak az aktuális párjuknak. Az , hogy hány pasi fordul meg utána az más dolog. Amikor párom beszól egy ilyet, hogy " szép a kilátás" vagy ilyenek, mindig elnevetjük a dolgot és mondom neki, hogy tudom ám, hogy csak ezért engedsz előre...
szerintem minden nő tisztában van azzal, hogy bizony ha engedi, így pl egy kivágottabb felsőt vesz fel, akkor meg fogják nézni jobban azt a részt
persze van aki erre épít, mer pl szélesebb a csípője, vagy a combja nem annyira jó, akkor azt hangsúlyozza, amit ő maga is szebbnek lát és ha nem is akar bejönni senkinek, akkor is jobb érzés úgy elindulni otthonról, hogy minden oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!