Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem zavarja a lányokat, ha megfogom a feneküket a buszon?
Figyelt kérdés
Volt, aki még rám is mosolygott utána. Ez normális?2013. okt. 23. 22:28
1/16 anonim válasza:
-És valahol egy lány fejszét élez -
3/16 anonim válasza:
lehet azt hiszik, csak véletlen volt.
4/16 anonim válasza:
Ilyen dolog csak a ribiket nem zavarja.
5/16 anonim válasza:
:DDDD
Zavarja őket,csak fiuk.Ezt meg te nem tudod
:D
6/16 anonim válasza:
gondolod.. :D és egy fülest sem kaptál ? ne kamuzz XD
7/16 A kérdező kommentje:
Nem kamu, miért lenne az?
2013. okt. 23. 22:31
8/16 anonim válasza:
Hmmm... Hát engem azért eléggé zavar/zavarna. Egyszer a 4/6-os villamoson egy idősebb bácsi fogdosta a seggem, és akkor még csak zavarba jöttem, odébb mentem, és leszálltam. De mostanság már pofánvágnám, vagy leordítanám a fejét, enyhén szólva... :)
9/16 anonim válasza:
Zavarja őket, ne aggódj... csak vagy nem mer szólni érte, vagy azt hiszi, neki ezt "muszáj" megengednie.
De nem lesz mindig ilyen szerencséd, egyszer úgyis kapsz egy fülest...
10/16 anonim válasza:
én meg elpaskoltam egy lányt az első randin, őt sem zavarta, miért nem hiszitek el, hogy igazat mond a kérdező?:D
amúgy nem feltétlen ribi, csak lehet nem mert ellenkezni vagy épp tetszett a srác a lánynak és zavarba jött :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!