Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Télen általában hova szokták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Télen általában hova szokták meghívni a lányokat a görkorcsolyázáson kívűl?

Figyelt kérdés
2016. dec. 17. 17:40
 1/10 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
92%
Görkorcsolyázni se hívja őket senki.:D
2016. dec. 17. 17:42
 2/10 anonim ***** válasza:
39%

Kellemes, csendes, hangulatos beülős helyekre.

Kocsmák/pubok/bárok/kávézók. Belvárosiak inkább, de ahol legtöbbször nincs tömeg és hangzavar. Olyan helyek, ahol vannak padok/kanapék ahol közvetlenül egymás mellé lehet ülni (tehát nem pl külön székekre egymással szemben). És nyugodtan meg lehet inni ott fejenként egy-két pohár bort pár óra alatt, amíg beszélgettek és jobban megismeritek egymást.

Na én ilyen helyekre szoktam a lányokat hívni télen-nyáron és fényesen beválik.

2016. dec. 17. 17:44
 3/10 anonim ***** válasza:

A görkorcsolya az, amelyiknek kereke van. :D

De ugyanúgy be lehet ülni egy kávéra, vagy egy forró teára, esetleg forralt borozni, ilyenek..

2016. dec. 17. 17:44
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Jégkorcsolyázni. :)
2016. dec. 17. 17:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Valóban elírtam :D , de aki izgul az izgul. Köszönöm a tippeket! És miért jönne el velem ? Mi van akkor, ha mondjuk elutasítja egy egyszerű " nem " -el ?
2016. dec. 17. 17:56
 6/10 anonim ***** válasza:
ha így állsz hozzá akkor nem lesz jó vége. Ha nemet mond akkor sincs vége a világnak. Rohadt szarul esik ugyan de túl kell lépni rajta. Ha te is tetszel neki úgyse mond nemet ha meg nem tetszel neki akkor úgyis mindegy. Persze ha barátok vagytok vagy közeli munkatársak, akkor lehet némi zavar a légkörbe azok után, de akkor is meg kell próbálni,különben utána azért ostorozod magad, hogy nem próbáltad meg.
2016. dec. 17. 18:05
 7/10 anonim ***** válasza:
kávézó,teázó stb
2016. dec. 17. 18:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Borozni. Hidegben külön jól jön, plusz oldja a gátlásokat is.
2016. dec. 17. 18:19
 9/10 Kenzo Tenma ***** válasza:

Ha nemet mond akkor már tudod, hogy nincs esélyed nála és tovább kell lépned. Ha viszont nem kérdezed meg akkor aztán főleg nincs semmi esélyed.

Milyen a viszonyod a csajjal, akit el akarsz hívni?

2016. dec. 17. 20:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha nemet mond, akkor tovabb lepsz, es addig keresgelsz, mig valaki igent mond.
2016. dec. 17. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!