Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben megértő lenne egy lány?
Figyelt kérdés
Nincsenek nagyon hobbijaim és egyedül csak itthon tudom lefoglalni magam. Viszont szívesen ismerkednék olyan lányokkal akik sokat utaznak, szórakoznak, ha van társasága csatlakoznék hozzájuk tehát szívesen alkalmazkodnék mellette. Bárhova elmennék vele, nem csak itthon ülnék. Ezt ismerkedéskor elmondanám neki.2017. febr. 12. 11:38
11/14 A kérdező kommentje:
#9 Igazad van hülyén fogalmaztam meg. Azt elfelejtettem leírni, hogy nem vagyok oda mindenért, de ha szimpatikus az amit csinál akkor lenne jó, ha ketten töltenénk el.
2017. febr. 12. 13:01
12/14 anonim válasza:
én se jártam el sehova, mert nem volt kivel. a barátom se járt el sehova ugyanezért. viszont mindketten akartunk csinálni dolgokat, úgyhogy együtt meg állandóan megyünk mindenfelé. szóval nem is kell feltétlenül olyan lány, akinek óriási baráti társasága van. persze csak ha elég az hogy ketten mentek. ilyet talán könnyebb is találni. nem lenne ez probléma, amit írsz, elvégre egyedül nem nagyon szeret menni senki sehova programra.
13/14 anonim válasza:
Ismerek ilyen fazont, annyira szánalmas, hogy állandóan lóg a barátnőjén, követi pincsi mód mindenhova. Barátokat se tudott egyedül szerezni, azokat is készen kapta, tiszta nyomorék a pasas.
14/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy ha te más hobbiját akarod követni mindenben, akkor az azt jelenti, hogy nincs kialakult személyiséged. Sok olyan dolgot előrevetít ez, amivel nem szívesen bajlódik senki (se nő, se férfi, mielőtt valaki jönne a kettős mércével). Nem megértő társat kell keresned, hanem felépíteni a személyiségedet - önmagadnak, nem mástól várni ugyanezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!