Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben megértő lenne egy lány?
És mi van akkor, ha felszeretném dobni az életemet? Úgy lehet igazán, ha van valakinek párja. Nincs sok barátom akikkel eltudnék menni valahova, egyedül meg nem szeretek. Ez akkora nagy bűn? Jézusom!
További gyűlölködő válaszokkal kíméljetek!
"Viszont szívesen ismerkednék olyan lányokkal akik sokat utaznak, szórakoznak, ha van társasága csatlakoznék hozzájuk tehát szívesen alkalmazkodnék mellette. Bárhova elmennék vele, nem csak itthon ülnék."
Ezek szerint neked mindegy lenne, hogy egy piálós-drogozós buliba, komolyzenei koncertre, hátizsákos túrára, vagy luxus utazásra vinne a lány, csak vigyen, mert baromira unod magad.
Nézd, én értem azt, hogy nem mész sehová, mert társaságod nincs, egyedül meg nem szeretsz, mert én is így vagyok ezzel. De én legalább tudom, hogy mit szeretnék, és nem mennék el sem Kis Grofó koncertre, sem az operabálba. És addig is, amíg meg nem találom azt a partnert, aki hasonló beállítottságú, igyekszem jól érezni magam a bőrömben.
Amúgy el tudom képzelni, hogy találsz egy "megértő" lányt, aki örül, hogy rángathat valakit magával a neki tetsző programokra, kis rosszindulattal még azt is mondhatnám, hogy örül egy baleknak, aki mindezt dotálja a számára.
Bocsáss meg, de te írtad, hogy bárhová elmennél, és szívesen alkalmazkodnál. Ebből nekem ez jött le.
Akkor próbáld meg átfogalmazni a mondandódat: ez és ez érdekel, ezt és ezt szívesen csinálnám, hasonló érdeklődésű társat keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!