Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt vettem észre minden nő terel manapság?
Randin voltam, mondta a nő, hogy szimpatikus vagy, kedves vagy de ezt már több nőtől is hallottam.. Azért utasított el mert túl messze lakunk egymástól, (az a messze 76km) illetve külföldön dolgozom. Most eszméltem rá, hogy tényleg ilyen nehéz lenne párt találni annak aki külföldön dolgozik??
Szerintem itt más is van a háttérbe, mert múlthéten tök jókat beszélgettünk, ezen a héten meg alig akart szóba állni velem, mintha teljesen kifordult magából. Szerintetek?
" Szerintem minden normálisan viselkedő embernek joga van megtudni az elutasítást miértjét"
Igen: "Nem téged kereslek, ne folytassuk."
Ennyi. Ismerkedős szakaszban semmivel nem tartoztok egymásnak.
A lánynak csak azt róhatod fel, hogy nem mondta meg nyíltan, hogy nem akarja folytatni. Miértre nem kell választ adni.
"mert múlthéten tök jókat beszélgettünk"
Ez azért elég kevés. Én a szomszédnénivel is tök jól elbeszélgetek.
Nem jöttél annyira be neki, + még a külföldi munka és 76 km.
Gondolom kíméletes akart lenni, hogy nem vágja a képedbe, hogy bocs de élőben egyáltalán nem fogtál meg.
Nekem egy lánnyal volt olyan, hogy amikor neten beszélgettünk, annyira kijöttünk egymással, passzoltunk, már tudtam h öribarik leszünk, amikor meg élőben kiderült, hogy alig tudunk beszélgetni és elég feszélyezett volt a helyzet.
Szóval írás és élő között nagy a különbség, és azt h valaki kedves, rendes, jóképű de valahogy mégsem stimmel minden, nehéz szavakba önteni. Lehet a nő attól félt, ha megmondja az igazat még zaklatni kezded.
-bocs de valahogy nem volt az igazi élőben
- de hát azt mondtad tetszem, mi volt a baj
- nem tudom, valahogy olyan furcsa volt veled beszélgetni
- de miért? hogy érted?
- hát nem tudom csak úgy más volt. Nem mintha nem lennél szimpi de...
- nah ha azt mondod szimpi vagyok és kedves akkot miért nem tetszettem......
pfuh ennél egyszerűbb a "bocs de távkapcsolatot nem szeretnék"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!