Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt vettem észre minden nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt vettem észre minden nő terel manapság?

Figyelt kérdés

Randin voltam, mondta a nő, hogy szimpatikus vagy, kedves vagy de ezt már több nőtől is hallottam.. Azért utasított el mert túl messze lakunk egymástól, (az a messze 76km) illetve külföldön dolgozom. Most eszméltem rá, hogy tényleg ilyen nehéz lenne párt találni annak aki külföldön dolgozik??

Szerintem itt más is van a háttérbe, mert múlthéten tök jókat beszélgettünk, ezen a héten meg alig akart szóba állni velem, mintha teljesen kifordult magából. Szerintetek?

2017. febr. 12. 10:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
#20: De itt az az alapvető probléma, hogy a csaj olyasmire hivatkozott elutasításnál, amit valószínűleg már a randi előtt is tudott. Vagyis "hirtelen" a randi után kezdte el zavarni az, hogy a kérdező "messze lakik", és hogy "külföldön dolgozik"? Azt meg nehezen hiszem el, hogy olyasvalakivel megy el randizni egy nő, akiről még azt sem tudja, hogy hol lakik/dolgozik. Szóval szerintem igenis hazudott a csaj, amikor "hirtelen" a távolságra hivatkozott, még ha ezt sokan képtelenek is felfogni az itteniek közül, hiába tépem a számat.
2017. febr. 12. 12:19
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

" Szerintem minden normálisan viselkedő embernek joga van megtudni az elutasítást miértjét"

Igen: "Nem téged kereslek, ne folytassuk."

Ennyi. Ismerkedős szakaszban semmivel nem tartoztok egymásnak.

A lánynak csak azt róhatod fel, hogy nem mondta meg nyíltan, hogy nem akarja folytatni. Miértre nem kell választ adni.

2017. febr. 12. 12:26
 23/27 anonim ***** válasza:
Nekem se kellenél. Ha közelebb is tslálok magamnak párt. Te bizonyára egy szerencsétlen vagy akinek ez nem megy. Megértem a nőt. Én se kezdenék ilyennel ,aki több mint 10km-nél távolabb lakik. Nincs értelme
2017. febr. 12. 12:37
 24/27 anonim ***** válasza:

"mert múlthéten tök jókat beszélgettünk"

Ez azért elég kevés. Én a szomszédnénivel is tök jól elbeszélgetek.

Nem jöttél annyira be neki, + még a külföldi munka és 76 km.

2017. febr. 12. 12:42
 25/27 anonim ***** válasza:
76 km nagy távolság, bár én eddig éltem már kétszer is távkapcsban (100 km), de 1-2 évnél nem tartott tovább. Azért 76 km sok pénzt felemészt autóval, akkor is ha heti 3 szor mész le hozzá. 15 ezer ft kb, egy hónapra az 60 mínusz.
2017. febr. 12. 12:52
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom kíméletes akart lenni, hogy nem vágja a képedbe, hogy bocs de élőben egyáltalán nem fogtál meg.

Nekem egy lánnyal volt olyan, hogy amikor neten beszélgettünk, annyira kijöttünk egymással, passzoltunk, már tudtam h öribarik leszünk, amikor meg élőben kiderült, hogy alig tudunk beszélgetni és elég feszélyezett volt a helyzet.

Szóval írás és élő között nagy a különbség, és azt h valaki kedves, rendes, jóképű de valahogy mégsem stimmel minden, nehéz szavakba önteni. Lehet a nő attól félt, ha megmondja az igazat még zaklatni kezded.

-bocs de valahogy nem volt az igazi élőben

- de hát azt mondtad tetszem, mi volt a baj

- nem tudom, valahogy olyan furcsa volt veled beszélgetni

- de miért? hogy érted?

- hát nem tudom csak úgy más volt. Nem mintha nem lennél szimpi de...

- nah ha azt mondod szimpi vagyok és kedves akkot miért nem tetszettem......

pfuh ennél egyszerűbb a "bocs de távkapcsolatot nem szeretnék"

2017. febr. 12. 13:06
 27/27 anonim ***** válasza:
Nézd, nekem is mondott már férfi olyat, hogy "nincs meg a szikra", miközben ha hagytam volna magam, úgy és annyi pózban tett volna magáévá, ahogy és ahányszor csak nem szégyell. Én kicsit értetlenkedtem, de végül nem vettem a szívemre, elkönyveltem, hogy nem lehet mindenki érett személyiség. A te eseted még ennél is egyértelműbb. Megpróbálta, hátha a kezdeti szimpátiát lehet továbbvinni, de rájött, hogy nem érné meg, mert messze vagy, és annyira nem fogtad meg. Szerintem ebben semmi terelés nincs. Max annyi, hogy nem tolta az arcodba, hogy nem érné meg neki a távkapcsolat. De ha elég intelligens vagy, akkor magadtól is rájöhetsz.
2017. febr. 12. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!