Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt vettem észre minden nő terel manapság?
Randin voltam, mondta a nő, hogy szimpatikus vagy, kedves vagy de ezt már több nőtől is hallottam.. Azért utasított el mert túl messze lakunk egymástól, (az a messze 76km) illetve külföldön dolgozom. Most eszméltem rá, hogy tényleg ilyen nehéz lenne párt találni annak aki külföldön dolgozik??
Szerintem itt más is van a háttérbe, mert múlthéten tök jókat beszélgettünk, ezen a héten meg alig akart szóba állni velem, mintha teljesen kifordult magából. Szerintetek?
Leírtál egy esetet, a címben pedig egy általánosítást :)
Nem mindegy , mi van a háttérben? Nem akar.
Lehet csak "lemeózta" a Kérdezőt, hogy "ér-e annyit", hogy 76 KM távolságot bevállaljon?
Vajon akkor is kizáró ok lett volna a távolság, ha a kérdező ultimate szépfiú, izomgyuri stb?
Akkor viszont tényleg csak megnézte, mint egy húsdarabot a hentesnél. "Nem kell!"
Miért, a netes párkeresés nem erről szól? Ha valakivel a való életben találkozol, megismered olyannak, amilyen és ez vagy bejön vagy nem és kialakul a kapcsolat ha igen. De ha neten írtok egymásra, akkor ugye hiába látsz képet, hiába beszélgettek, az összhatás meg a kisugárzás csak élőben látszik. Minden a találkozástól függ. Nem megnézed mint egy húsdarabot, hanem élőben találkozol vele és ezt semeddig tartó levelezés megy egy-két kép nem pótolja.
Azon kívül ha én hozok egy döntést, hogy bocs, de nem, akkor azt kéretik tiszteletben tartani, ahogyan én is tiszteletben tartom ha ő azt mondja a randi után, hogy mégsem egymást keressük. Ha én ezt meg tudom érteni, ő is meg kell hogy értse. A kérdező elég gyerekes, hogy "mi lehet a háttérben". Nem mindegy? A válasz nem. Nem volt olyan a kisugárzása, nem volt ideje gondolkodni a válaszokon és szóban már nem úgy beszélgetett, a tekintetében vagy a mozdulataiban volt valami ami a nőt idegesítette vagy taszította, és nem érezte úgy, hogy megérné bevállalni a távkapcsolatot ezzel a személlyel. Kész. Nem volt meg az elsöprő kémia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!