Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt vettem észre minden nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt vettem észre minden nő terel manapság?

Figyelt kérdés

Randin voltam, mondta a nő, hogy szimpatikus vagy, kedves vagy de ezt már több nőtől is hallottam.. Azért utasított el mert túl messze lakunk egymástól, (az a messze 76km) illetve külföldön dolgozom. Most eszméltem rá, hogy tényleg ilyen nehéz lenne párt találni annak aki külföldön dolgozik??

Szerintem itt más is van a háttérbe, mert múlthéten tök jókat beszélgettünk, ezen a héten meg alig akart szóba állni velem, mintha teljesen kifordult magából. Szerintetek?

2017. febr. 12. 10:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
3%
Az hülyeség, hogy a csaj csak most jött rá, hogy nem akar távkapcsolatot. Hiszen azt valószínűleg addig is tudta, hogy "messze" laktok egymástól (mondjuk az a 76 km annyira nem vészes), meg hogy külföldön dolgozol, tehát ha ezt már valószínűleg korábban is tudta, meg azt is tudja, hogy neki nem jön be egy távkapcsolat, akkor minek randizott veled? Szerintem is inkább az lehet a háttérben, hogy valamiért nem feleltél meg neki. Mondjuk a mai világban eleve elég nehéz normális nőt találni, akinek még meg is lehet felelni, és aki nem szór ki minden apróság miatt, vagy nem eleve úgy áll hozzá a dolgokhoz, hogy úgysem lesz belőle semmi, és csak a kifogásokat keresi. Nyíltan meg úgyse fogják neked megmondani, hogy "bocs, de nem jössz be", vagy hogy "bocs, de közben még x+1 másik emberkével is ismerkedem, és van, aki jobban bejön". Nem kell szarul érezned magad, egy nő sem érdemli meg, hogy így érezz miatta, még akkor sem, ha esetleg úgy intézik a dolgokat, mintha te nem lennél elég jó, vagy te lennél a hibás bármiben is. De még mindig jobb így, mint ha hetekig-hónapokig húzná az agyad, és te traktálnád őt, fizetnél neki mindent, aztán közölné, hogy mégse. Nekem már olyan is volt, hogy egy csaj megígérte a második randit, én meg beleéltem magam, aztán ő pár nappal előtte lefújta, hogy nem érez irántam semmit. Ez van, lépj tovább, a hárításokhoz meg hozzá kell szoknod.
2017. febr. 12. 11:15
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
#9: Az egy dolog, hogy ki akar távkapcsolatot, meg ki nem, de gondolom, a kérdező már a randi előtt elmondta a csajnak, hogy mi a helyzet. Így meg ha a csaj tudta, hogy ő nem akar távkapcsolatot, akkor egyáltalán minek találkozott a kérdezővel? Mert szerintem nem randin merülnek fel olyan dolgok, hogy ki hol lakik/dolgozik, hanem már jóval előtte. Ezek után viszont akkor kizárólagos alapon a nő felelősségét lehet felvetni.
2017. febr. 12. 11:22
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Leírtál egy esetet, a címben pedig egy általánosítást :)

Nem mindegy , mi van a háttérben? Nem akar.

2017. febr. 12. 11:27
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

Lehet csak "lemeózta" a Kérdezőt, hogy "ér-e annyit", hogy 76 KM távolságot bevállaljon?

Vajon akkor is kizáró ok lett volna a távolság, ha a kérdező ultimate szépfiú, izomgyuri stb?

2017. febr. 12. 11:32
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
#13: Szerintem minden normálisan viselkedő embernek joga van megtudni az elutasítást miértjét, plusz kicsit furcsa, hogy ami még az ismerkedés során esetleg nem zavarta a csajt, az randit követően hirtelen "szakítóok" lett. Nyilván sosem esik jól az elutasítás, de szerintem undorító pl. az a "magyarázat", hogy valaki azért hazudik, mert az igazsággal nem akarja megbántani a másikat, miközben a hazugság is ugyanúgy sértés, hiszen nyilván senki sem olyan hülye, hogy ne jöjjön le neki, ha a másik ember hazugsággal pattintja le őt.
2017. febr. 12. 11:45
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy pillanat, randiról szó nem volt. Múlt héten tök jókat beszélgettek, most meg nem áll szóba vele. Nem értem, miért probléma, hogy valaki néhány beszélgetés után úgy dönt, hogy bocs, de mégsem. Nem kell távkapcsolat. Lehet, hogy ha minden fantasztikusan klappolt volna köztetek, akkor megpróbálkozott volna vele,de így nem. Szimpi vagy, de semmi extra. Mit nem lehet ezen érteni?
2017. febr. 12. 11:50
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
#16: Ott a kérdező első mondatában, hogy "randin voltam...". Szóval ne védjük már a nőt...
2017. febr. 12. 11:51
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Jellemző, hogy mindenki lepontoz engem, sajnos az itteni nyomorékoktól nem is lehet mást várni. Mondjuk nem rám vet rossz fényt, ha egyesek képtelenek szembenézni a valósággal, de ennyi örömük legyen az életben.
2017. febr. 12. 11:52
 19/27 anonim ***** válasza:

Akkor viszont tényleg csak megnézte, mint egy húsdarabot a hentesnél. "Nem kell!"

2017. febr. 12. 11:56
 20/27 anonim ***** válasza:

Miért, a netes párkeresés nem erről szól? Ha valakivel a való életben találkozol, megismered olyannak, amilyen és ez vagy bejön vagy nem és kialakul a kapcsolat ha igen. De ha neten írtok egymásra, akkor ugye hiába látsz képet, hiába beszélgettek, az összhatás meg a kisugárzás csak élőben látszik. Minden a találkozástól függ. Nem megnézed mint egy húsdarabot, hanem élőben találkozol vele és ezt semeddig tartó levelezés megy egy-két kép nem pótolja.

Azon kívül ha én hozok egy döntést, hogy bocs, de nem, akkor azt kéretik tiszteletben tartani, ahogyan én is tiszteletben tartom ha ő azt mondja a randi után, hogy mégsem egymást keressük. Ha én ezt meg tudom érteni, ő is meg kell hogy értse. A kérdező elég gyerekes, hogy "mi lehet a háttérben". Nem mindegy? A válasz nem. Nem volt olyan a kisugárzása, nem volt ideje gondolkodni a válaszokon és szóban már nem úgy beszélgetett, a tekintetében vagy a mozdulataiban volt valami ami a nőt idegesítette vagy taszította, és nem érezte úgy, hogy megérné bevállalni a távkapcsolatot ezzel a személlyel. Kész. Nem volt meg az elsöprő kémia.

2017. febr. 12. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!