Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy héten/hónapban hányszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy héten/hónapban hányszor randiztok? Ebből mennyi, ahol éreztek is valamit? és részetekről lenne esély a folytatásra?

Figyelt kérdés
2017. febr. 10. 21:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
elmúlt 7 évben 1x sem, hála istennek!
2017. febr. 11. 08:51
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Kb. félévente van egy randim, általában nincs folytatás, de nem is rajtam múlik többnyire. Kb. ugyanennyiszer hívnak randizni is, tehát nem jön percenként a dolog. Nő vagyok...
2017. febr. 11. 13:33
 13/22 anonim ***** válasza:

woow..

en ket hete 3mal randiztam,

multheten csak egyel , de az elozo heti volt...

ezen a heten 2o volt, az egyik az exem, a masik egy tarskerirol...

de ez most eleg forgalmasra sikeredett...

atlagban ket /harom hetente egyszer...

2017. febr. 12. 22:06
 14/22 anonim ***** válasza:
2 hónap alatt 7 nővel randiztam, ha jól számolom. Ha legalább kicsit jó volt az első én mindig adnék egy második randinak esélyt, annál is inkább, mert rövid kapcsolatban is benne vagyok. Ezek közül egynél nem lett második randi, nem is nagyon bántam, ötnél volt, egy pedig most függőben van.
2017. febr. 12. 22:15
 15/22 anonim ***** válasza:
14-hez: 42F
2017. febr. 12. 22:16
 16/22 anonim ***** válasza:
Eddig semennyi, mert nem érdekelt, most fél évig semennyi, mert nem akarok/nem lehet külső okok miatt. Ha bejönnek a számításaim, ősztől belevágok az ilyenekbe is.
2017. febr. 12. 23:42
 17/22 anonim ***** válasza:

:)) Nem randi az, amikor úgy találkozol valakivel, hogy nem jön be, és még nem is ismered.:)

Nekem az a randi, amikor már szeretek valakit, és mindketten el akarunk kezdeni egymással egy szerelmi kapcsolatot (vagy a párkapcsolat bármely ennél rövidebb vagy hosszabb formáját).

2017. febr. 13. 00:05
 18/22 anonim ***** válasza:
Mostanában aktív voltam ilyen szempontból, kicsit túlságosan is rástartoltam a párkeresésre, úgy érzem. Utóbbi 3 hétben 2 férfival volt randim, végül egyikkel sem lett folytatás.
2017. febr. 13. 00:20
 19/22 anonim ***** válasza:
Kb. 3 havonta eggyel.
2017. febr. 13. 00:39
 20/22 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat.
2017. aug. 12. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!