Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esély még rá, hogy újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély még rá, hogy újra látom?

Figyelt kérdés
Szóval bejött egy srác a munkahelyemre vásarolni ( dohánybolt) Elmondta, hogy szimpi vagyok neki, szeretne megismerni, már amennyire az idő szűke engedte, mert betért egy halom vevő. Mennie is kellett meg nem nagyon tudtunk beszélni többet, ki kellett szolgálnom az embereket, de azt momdta hamarosan visszatér. Ez kb egy hete történt. Nagyon tetszik, de még a nevét sem tudom, egyedül ő tudja hol dolgozom. Szerintetek?
2017. jan. 3. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

van!

Lehet kocadohányos nekem van h 3 hétig elvan egy doboz cigi :D

bár ha rajtam múlna akkor én 5 nap után ha csak egy üdítőért is de beugrottam volna :)

2017. jan. 3. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Pénteken voltam,akkor az nem én vagyok.
2017. jan. 3. 21:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Na igen, ha tényleg szeretne megismerni,betért volna előbb, nem?
2017. jan. 3. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:

több mint valószínű!

De mi van ha átutazóban volt arra és csak havonta egyszer fordul meg a környéken? :O

2017. jan. 3. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az "Őseim,, azt szokták mondani: Fiam, ha akarsz valamit, tenni kell érte! Szóval, ha szimpi voltál neki, és akar valamit, visszamegy!

Én is így voltam, a közeli boltba van egy árurendező lány, visszamentem, beszélgettem vele, és hát a face-n megkerestem hogy ki ő, mivel az új évbe nem láttam még.

2017. jan. 3. 21:36
 6/7 opened paradise ***** válasza:
Lehet volt ott,csak nem te voltál műszakban.
2017. jan. 3. 22:00
 7/7 llorTllorT ***** válasza:
egyedül ő tudja hol dolgozol?! akkor a többi vevő hogy tévedt oda?ez valami twin piks.
2017. jan. 3. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!