Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Életem első randija lesz. Nagyon izgulok, 16 éves lány vagyok. Moziba megyünk és már 2 éve ismerem. Nem túlságosan beszédes a srác és én sem. Mit szokás ilyenkor tenni? Ha megcsókol félek,hogy nem fogom tudni,hogy kell...vagy rossz lesz. Nemszeretném elrontani emaitt az egésszet. Nagyon tetszik és én is neki állítása szerint. Légyszi segtsetek.
2010. máj. 7. 23:18
 1/6 anonim ***** válasza:

ha valóban nagyon tetszel neki, akkor már nyert ügyed van. bármiről lehet beszélgetni. mik a tervei a nyárra, hova utazik, hogy megy a suli(najó ez szar) stb. ha megcsókol, ne izgulj nem tudod elrontani, csak legyél laza, mert már biztos millióan mondták, és közhelynek tartod, de ha görcsölsz akkor rosszabb a helyzeted, de ha lazán csinálod, tökéletes lesz. és ez tényleg így van. én az elsőnél görcsöltem aztán rájöttem hogy ilyenbe lesz még részem és nem görcsölhetek minden alkalomml, ellazultam és nagyon jó volt.

remélem valamennyit segítettem

sok szerencsét a randihoz ;)

16/L

2010. máj. 7. 23:24
 2/6 A kérdező kommentje:
megprobálok énis majd ellazulni,és köszönöm szépen a választ.
2010. máj. 7. 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:

"Nagyon izgulok"

Ne tedd, nincs miért. Ha tényleg ellazulsz jó lesz a csók. Ne görcsölsz, ne stresszelj ezen.

Aludd ki magad inkább.

Amúgy ha tetszel neki akkor garantálom, hogy ő is legalább annyira izgul mint te. Ha nagy a csönd beszélj magadról, imádni fogja minden egyes szavad. :D

Beszéltesd te is, lényeg, hogy legyél észnél. Don't Panic

2010. máj. 7. 23:35
 4/6 anonim válasza:
hagyd hogy megdugjon
2010. máj. 7. 23:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Megprobálom :D nagyon köszönöm tényleg,hogy iylen rendesek vagytok! Utolsó válaszoló az h megdugjon hát oké,nálad leeht első randin ez a helyzet. Jó oké 18 éves lesz ebben a hónapban de azért nemhinném,hogy méllyen valahol ilyen lenne.. mégis csak ismerem 2 éve.
2010. máj. 7. 23:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Ennek ennyi. Megbeszéltük,hogy 13:00kor találkozunk a kisbolt elött,d elötte még mondta,hogy felhív,hogy pontosan mikor. Elöző héten már megbeszéltük az 1 órát de pontosan nem. Fél 3kor felhívott,hogy hol vagyok:O mivel nm hívott,és én se értem el, nem mentem el. "potyára" most vagy ottlesz vagy nem. Tuti eláshatom magam nála :( a szemébe se merek ezután nézni,ugy szégyellem magam :( Mit tegyek most?
2010. máj. 8. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!