Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irjak neki mégegyszer?
Van egy német fiú, akivel két hónapja, minden nap chateltünk, és nagyon jókat beszélgettünk. Decemberben találkoztunk egy munkahelyi ügy kapcsán...onnan az ismerettség.
A beszélgetések két oldalúak voltak, ha én nem írtam, ő írt rám, kérdezett. Szinte amint ideje volt, egyből írt vagy válaszolt mindig.
Épp munka mellett újítja fel a lakását, sokszor munka után 10-ig azt csinálja még.
És egyik napról a másikra nem ír vissza... még pár napja azt mondta, ha elkészül a lakása, el kell hogy menjek megnézni, majd rá két napra már nem kaptam választ a kérdésemre... utána még írt, hogy nem nagyon tudja most olvasni az üziket, és stresszel a felújításon... másnap pár szóban válaszoltam rá, el sem olvasta...
Azóta még kétszer írtam neki, hogy mizu, hogy haladnak, ezeket sem olvasta el, több mint egy hét alatt.
Érdemes, illetve nem megalázó még próbálkoznom? Egyszerűen nem értem, hogy mi történhetett...
Lehet barátnője van és amiatt van estig...
De egy utolsó probát megér. Hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!