Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki? Hogy hívjam el randizni?
Van egy lány, akivel még augusztus végén találkoztam egy buliban. Ott kicsit dumáltunk és azóta ismerősök vagyunk facebook-on. Akkor még volt barátja, de most már nincs neki. Tetszik nekem és szeretném elhívni randizni, de nem tudom, hogy kezdjem a beszélgetést, mert mégse akarok egyből ezzel kezdeni. Mit írjak neki?
Randi helynek amúgy egy teázóra gondoltam, ahol tudnánk beszélgetni meg ismerkedni.
22F
"Szia! Mi újság?"
Komolyan azt várod, hogy az emberek a szádba rágják, hogy mit mondj neki? A randi közepén is kiírsz majd egy kérdést, hogy mit kérdezz tőle?
Egyszerű könnyed beszélgetést teremts köztetek üzenetben, ha te is szimpatikus vagy neki, nem csak fél mondatokban válaszol majd. Ha pedig megtaláltátok a közös hangot, lehet még ő fogja felajánlani a találkozót. Csak ne olyanokat kérdezz tőle,hogy mi a kedvenc színe .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!